Σε τεντωμένο σχοινί ισορροπούν οι ήρωες της δραματικής σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», με τις σχέσεις τους να δοκιμάζονται από μυστικά που έρχονται στο φως και εκδικητικές συμπεριφορές. Στο νέο επεισόδιο απόψε, Σάββατο (24/9), στις 21:00 ο Φίλιππος και η Βασιλική αργούν να γυρίσουν και δεν απαντούν στα τηλέφωνά τους, προκαλώντας ανησυχία στη Χάιδω, η οποία ειδοποιεί αμέσως τον Λυκούργο. Οι ώρες περνούν και το ζευγάρι παραμένει εξαφανισμένο. Τότε, η Χάιδω ζητά τη βοήθεια του αστυνόμου Κουράκου, ενώ ειδοποιεί και τον Στάθη. Η αδελφή του Δημήτρη, η Ηρώ, πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου και του κάνει μία ανέντιμη πρόταση που αφορά στη δίκη.
Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Εισέβαλε στα «Νούμερα» και υποδύθηκε τον εαυτό της - Πήγε στη «Μάντρα» για μία ξεχωριστή συνέντευξη
Ο Κουράκος πιέζει με ερωτήσεις την Ευτυχία, σε σχέση με τον φόνο του Ανέστη, κι εκείνη αναγκάζεται να παραδεχτεί κάποια γεγονότα. Η δίκη της Αθηνάς ξεκινά και οι πρώτες καταθέσεις από τον Κουράκο και την Ηρώ την «καίνε». Η Βιολέτα, μετά τη δολοφονία της φίλης της, είναι έντρομη και ζητά να συναντηθεί με τον Λυκούργο προκειμένου να την προστατέψει. Το ραντεβού αυτό, όμως, θα βαφτεί με αίμα.
Η Γη της Ελιάς, Δευτέρα έως Κυριακή στις 21.00 στο MEGA
- Θεσσαλονικιός έκανε το Γερμανία - Ελλάδα με τα πόδια: Το μήνυμα κατά του εθισμού
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Αδιανόητο περιστατικό βίας στην Κρήτη: Μάνα και γιος φέρονται να ξυλοκόπησαν την 39χρονη σύντροφό του
- Ιρανικά ΜΜΕ: Η συμφωνία με τις ΗΠΑ περιλαμβάνει και τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.