Ο «Παράδεισος των κυριών» βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης την πρώτη εβδομάδα της προβολής του και επιστρέφει αύριο με το 6ο επεισόδιο στις 20:00 στον Alpha. Η Βικτώρια ζητάει από τον Θανάση να κατασκευάσει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Ντίνο για τη δολοφονία του Αριστείδη, ενώ η Ντέπυ προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να καταθέσει ως αυτόπτης μάρτυρας. Η Αμαλία προσπαθεί να δώσει ένα γράμμα στον Ντίνο, αλλά συναντά εμπόδια.
Διαβάστε ακόμη: Κάνε ότι κοιμάσαι - Επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας κάνει μία ανακάλυψη που θα τον καταρρακώσει
Ο Ντίνος θα βρει στο σπίτι του Αριστείδη σημειωμένο πάνω σε ένα χαρτί το όνομα του Αποστόλη Βασιλείου και θα μπει σε υποψίες. Οι υποψίες αυτές θα γίνουν πιο έντονες με την παρουσία του Αποστόλη στην κηδεία του Αριστείδη. Την ίδια μέρα εμφανίζεται ο δικηγόρος του Αριστείδη και κάνει μια αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά.
Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά εποχής κέρδισε απ’ τα πρώτα κιόλας επεισόδια το τηλεοπτικό κοινό, αγκαλιάζοντας την κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης. Ο Παράδεισος των κυριών, Από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20.00 στον Alpha.
- Πού να μη νοικιάσετε στην Αθήνα: Οι 5 απλησίαστες περιοχές για φοιτητές - Tο κόλπο για φθηνό σπίτι
- Ντίμης Μαυρόπουλος: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που σκοτώθηκε στην Κύπρο - Το χρονικό της τραγωδίας στο Κάβο Γκρέκο
- Τα πιο παράξενα μέρη του κόσμου όπου οι γάτες είναι παντού - Ανάμεσά τους και ένα ελληνικό νησί
- Ο Ιταλός παλαιστής που εκτοξεύει πίτσες έχει ένα μυστικό όπλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.