Ανατροπές έφερε ο Αλέξανδρος με το που μπήκε στη βίλα του Love Island του ΣΚΑΪ αφού έπρεπε να διαλέξει μία κοπέλα, διαλύοντας έτσι ένα από τα πέντε ζευγάρια που είχαν σχηματιστεί από το πρώτο επεισόδιο αν και ο ίδιος είχε δηλώσει εξ αρχής ότι καμία από τις κοπέλες δεν είναι του στυλ του. «Από τις πέντε κοπέλες καμία δεν είναι του στυλ μου. Εμφανισιακά πάνω κάτω είναι όλες όμορφες, γλυκές, σαν χαρακτήρα δεν ξέρω. Είμαι ανάμεσα στη Νίκη και τη Χριστίνα», είπε ο Αλέξανδρος σε συζήτησή του με τους συμπαίκτες του.
Διαβάστε ακόμη: Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Η πρώτη ανάρτηση και το μήνυμα που έστειλε μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο
Ωστόσο, σε διάλογο που είχε ο Γιώργος με τις κοπέλες, είπε στην Κλαούντια πως αυτή είναι η πιο εύκολη για να την επιλέξει κάποιος. «Εγώ δεν ξέρω πώς σκέφτεται, αλλά αν ήμουν Αλέξανδρος, θα διάλεγα εσένα. Έδειξες ενδιαφέρον και νομίζω είσαι η πιο εύκολη για να σε προσεγγίσει», της είπε ο Γιώργος.
Τελικά, ο Αλέξανδρος βγήκε ραντεβού και γνωρίστηκε καλύτερα και με τις πέντε κοπέλες προτού επιλέξει για ταίρι του τη Χριστίνα, αφήνοντας τον Γιώργο μόνο του, ο οποίος, όμως, δεν έδειξε να πτοείται αφού δήλωσε ότι θα διεκδικήσει και πάλι την Αναστασία.
- Πού να μη νοικιάσετε στην Αθήνα: Οι 5 απλησίαστες περιοχές για φοιτητές - Tο κόλπο για φθηνό σπίτι
- Ντίμης Μαυρόπουλος: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που σκοτώθηκε στην Κύπρο - Το χρονικό της τραγωδίας στο Κάβο Γκρέκο
- Τα πιο παράξενα μέρη του κόσμου όπου οι γάτες είναι παντού - Ανάμεσά τους και ένα ελληνικό νησί
- Ο Ιταλός παλαιστής που εκτοξεύει πίτσες έχει ένα μυστικό όπλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.