Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Σουξές σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Εγώ» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. «Αφού υπάρχει ο νόμος που σου δίνει το δικαίωμα μέχρι την έφεση να είσαι έξω, το δέχομαι. Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν μου έκατσε καλά, στεναχωρήθηκα. Από την άλλη, το καταλαβαίνω. Όμως, λόγω των αδικημάτων, ήταν ένα χαστούκι για την κοινωνία. Ασχέτως, αν είναι νόμιμο», είπε. Όπως ανέφερε στη συνέχεια, το ταλέντο του καθενός και η επιτυχία που σημειώνει ως καλλιτέχνης, καμία σχέση δεν έχει με τον χαρακτήρα του.

«Πιστεύω πως δυστυχώς, δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Μπορεί να έχεις το χάρισμα να τραγουδάς εξαιρετικά και να είσαι παλιάνθρωπος. Το καλό θα ήταν να είσαι και καλός άνθρωπος, αλλά δεν συμβαδίζουν πάντα αυτά», δήλωσε. Εξήγησε στη συνέχεια, πως μετά την απόφαση αυτή, φοβάται για το μέλλον των νέων ανθρώπων. «Στην πραγματικότητα, φοβάμαι για το μέλλον των νέων ανθρώπων, αν και πιστεύω ότι η ανθρωπότητα θα τα καταφέρει όπως κάθε φορά. Τα υπόλοιπα δεν τα φοβάμαι. Φοβάμαι επίσης ότι θα με καλέσουν να παίξω στην Επίδαυρο πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω», ανέφερε.

Τέλος, αποκάλυψε πως το όνειρό του είναι να παίξει στην Επίδαυρο. «Ονειρεύομαι την Επίδαυρο, Αριστοφάνη ή Οιδίποδα. Θα ήθελα να το ζήσω. Ένα βράδυ είναι και θα περάσει», είπε κλείνοντας.