Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (8/10) το J2US και λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε της βραδιάς, στη σκηνή του show ανέβηκε η Αντζελα Δημητρίου. Η «Λαίδη» της ελληνικής μουσικής τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες, κι ύστερα αποκαλύφθηκε το ζευγάρι της, που είναι ο Παύλος Σταματόπουλος. Οι δυο τους ερμήνευσαν το τραγούδι «Σε όποιον αρέσουμε» και εξέπληξαν ευχάριστα την κριτική επιτροπή. «Χαίρομαι πάρα πολύ, είναι η πρώτη φορά που το κάνω, αισθάνομαι πάρα πολύ ωραίο, το να βοηθήσω τον Νίκο και όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Νίκο», είπε αμέσως μετά την εμφάνισή της η Άντζελα Δημητρίου.
Διαβάστε ακόμη: J2US: Η στιγμή που ο Νίκος Κοκλώνης προσγειώνει την Καίτη Γαρμπή στη σκηνή
Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε πρώτα τον λόγο στην Καίτη Γαρμπή, η οποία σχολίασε: «Πρώτα από όλα έχω εντυπωσιαστεί από την Άντζελα που δείχνει μικρότερη, πιο όμορφη, εκθαμβωτική. Παύλο έχεις μια εξαιρετική δασκάλα γιατί η Άντζελα είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια».
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.