Η Μαρία Κορινθίου ανήκει και επίσημα στην ομάδα της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ANT1 και ο Γιώργος Λιάγκας την υποδέχθηκε θερμά στο πλατό το πρωί της Δευτέρας (10/10), λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού. Η Φαίη Σκορδά μέσα από το «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στη Μαρία Κορινθίου, με τους συνεργάτες της να στέλνουν τις ευχές τους για το νέο της ξεκίνημα στον ANT1. Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή τα σχόλια για τις γυναίκες celebrities που δίνουν συνεντεύξεις χωρίς μακιγιάζ. «Και για τη Μαρία Κορινθίου το λέω, όταν δίνει συνεντεύξεις χωρίς μακιγιάζ, το εντοπίζω και το αναδεικνύω και το υπογραμμίζω γιατί είναι ένα ωραίο παράδειγμα. Τι λες Ελεάνα μου; Ε τώρα μου ήρθε τι να κάνω; Αυτό που μου ήρθε το είπα», είπε η Φαίη Σκορδά, μετά την παρέμβαση της Ελεάνας Τρυφίδου στο ακουστικό της.
Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μάνεση: «Θα περιμένουμε να μην κάνει νούμερα η Πέπα»
Και πρόσθεσε ο Νίκος Παρτσώλης: «Καλή επιτυχία στη Μαρία Κορινθίου κατά τα άλλα» «Καλή επιτυχία, έλα τώρα, σταματήστε να με πειράζετε», ευχήθηκε η Φαίη Σκορδά στη Μαρία Κορινθίου, ζητώντας από τους συνεργάτες της να σταματήσουν τα… πειράγματα.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.