Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί το Love Island να σημειώνει επιτυχία σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, όμως, στην Ελλάδα το τηλεοπτικό κοινό του επεφύλασσε χλιαρή υποδοχή αφού - εκτός από τις πολύ πρώτες ημέρες προβολής του - τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει στη βραδινή ζώνη του ΣΚΑΪ είναι κυρίως μονοψήφια με αποτέλεσμα ο σταθμός να αποφασίζει πριν λίγες ημέρες να πέσουν πρόωρα τίτλοι τέλους στο ριάλιτι. Έτσι, αν και το Love Island ήταν προγραμματισμένο αρχικά να φτάσει μέχρι τον Δεκέμβριο και να παραδώσει στη συνέχεια σκυτάλη στο Survivor All Star, τελικά πάρθηκε η απόφαση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή - Just2Us: Εμφανίστηκε με «το κλασικό ορθόδοξο βανδικό καστανό μαλλί» - Αποθέωση στο Twitter

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, ο ΣΚΑΪ ήθελε αρχικά να κόψει με συνοπτικές διαδικασίες το ριάλιτι πριν καν ολοκληρωθεί ο Οκτώβριος. Ωστόσο, η παραπάνω απόφαση δεν βρήκε σύμφωνη την εταιρεία παραγωγής, το ITV που έκρινε πως το Love Island δεν είχε τα περιθώρια να δείξει τη δυναμική του στην ελληνική τηλεόραση. Δεδομένου ότι η αρχική συμφωνία με τον ΣΚΑΪ προέβλεπε σίγουρα 60 επεισόδια, οι δύο πλευρές ξεκίνησαν συζητήσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η συνεργασία τους δεν περιορίζεται στο Love Island, αλλά και σε άλλα ριάλιτι, όπως ακούστηκε στον «αέρα» του Open Weekend. 

Έτσι, η πορεία του Love Island, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, θα κρίνεται από εδώ και στο εξής κάθε εβδομάδα ανάλογα με τις επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης, με την ελπίδα ότι η τηλεθέαση - έστω και καθυστερημένα - θα σημειώσει άνοδο.