Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις μαζικές οικειοθελείς αποχωρήσεις από το σπίτι του GNTM, η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου αποφάσισαν να μπουν στο σπίτι κάποιες από τις κοπέλες που είχαν απορριφθεί οριακά στο bootcamp, ώστε να καλυφθεί το κενό που είχε δημιουργηθεί. Έτσι, στο επεισόδιο που προβλήθηκε απόψε Δευτέρα (31/10) ήρθε η ώρα οι διαγωνιζόμενες να δουν ποιες κοπέλες αποφασίστηκαν από την κριτική επιτροπή να μπουν στο σπίτι του GNTM.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Καράβας: Το σχόλιο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Μην χρησιμοποιούμε το bullying σαν καραμέλα»

Ο λόγος για τη Ραφαέλα, τη Γεωργιάνα, την Ντορέλα και την Ειρήνη, οι οποίες έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Και μπορεί οι τέσσερις κοπέλες να ήταν ενθουσιασμένες με την είσοδό τους στο ριάλιτι μοντέλων του Star, μπορεί αρκετές να τους επεφύλασσαν θερμή υποδοχή, όμως, σε καμία περίπτωση δεν χάρηκαν όλες και κάποιες το έδειξαν ξεκάθαρα.  

Η Γιέβα αναρωτήθηκε φωναχτά «Γιατί χαίρονται; Δεν καταλαβαίνω», η Μύρια ένιωσε σαν να ξεκινούν πάλι από την αρχή αφού από 13 ξαναέγιναν 17 οι κοπέλες στο σπίτι, ενώ δεν έλειψαν και οι παίκτριες που έκριναν ότι ανατρέπονται οι ισορροπίες αφού πλέον είχαν γνωριστεί όλες μεταξύ τους και τώρα θα πρέπει πάλι να γνωριστούν από την αρχή με τις νέες διαγωνιζόμενες.