Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τις έντονες διαφωνίες που έχουν μεταξύ τους οι κριτές στο φετινό κύκλο του GNTM και τις πολλές οικειοθελείς αποχωρήσεις που υπήρξαν φέτος, ενώ σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία είχε πει - μεταξύ άλλων - ότι η 1η και η 2η σεζόν του GNTM που συμμετείχε εκείνη ήταν εφιάλτης και ακόμα ότι βίωσε bullying. «Διαφωνίες υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα. Ο καθένας έχει τη δική του οπτική και σε καμία περίπτωση μια διαφωνία δεν έχει κάποιου άλλου είδους υπόβαθρο», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Χατζηπαντελή: Επιστρέφει στο GNTM - Ο ρόλος της στα επόμενα επεισόδια

Στη συνέχεια σχολίασε τις πολλές οικειοθελείς αποχωρήσεις κοριτσιών που έχουμε δει φέτος από το σπίτι του GNTM. «Είναι απόφαση των ιδίων. Ζούμε σε μια εποχή που όλοι θέλουμε τα εύκολα πράγματα, ο χώρος αυτός σαφέστατα δεν είναι εύκολος και το έχουμε πει πάμπολλες φορές», είπε ο ίδιος. 

Όσον αφορά τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ο Γιώργος Καράβας έκανε το ακόλουθο σχόλιο: «Το μοναδικό πράγμα, το οποίο γνωρίζω ως άνθρωπος και το μοναδικό πράγμα που πράττω, είναι ότι όταν κάπου αισθάνομαι - είτε είναι εργασιακός χώρος είτε προσωπική σχέση - οποιασδήποτε μορφής βία – γιατί το bullying είναι μια πολύ σοβαρή λέξη που καλό είναι να μην τη χρησιμοποιούμε ως καραμέλα χωρίς αυτό να πάει αποκλειστικά και μόνο στην Ηλιάνα – δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να επιστρέψω εκεί. Και ο νοών νοείτω».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA