Μπορεί να άργησε... λίγο αλλά τελικά ο Μανώλης δεν άντεξε τις τύψεις και το μυστικό που κρατάει τόσο καιρό, «λύγισε» και αποφάσισε να μιλήσει με τις εξελίξεις, πλέον, στον «Σασμό» να αναμένονται καταιγιστικές. Κατά την εξομολόγησή του στον εμβρόντητο παπά Μιχάλη αποκάλυψε ότι είδε τον φονιά του Στεφανή και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαθιό! Το Twitter σχολίασε την σοκαριστική αυτή στιγμή φοβούμενοι ότι ο γάμος Μαθιού – Βασιλικής θα διαλυθεί για άλλη μία φορά!
Ο Μανόλης προσεύχεται στην εκκλησία κι ο παπα Μιχάλης τον συμβουλεύει να βγάλει από μέσα του ότι τον πονάει και δεν τον αφήνει να ηρεμήσει. Παίρνει την απόφαση να εξομολογηθεί και να πει πια την αλήθεια. Ο Μανώλης εξομολογείται πως ήταν μπροστά στη δολοφονία του Στεφανή κι ότι ο φονιάς είναι ο Μαθιός με τον παπα-Μιχάλη να μένει εμβρόντητος.
- Σήμερα στην Ελλάδα οι δύο τραυματίες από τη Ρουμανία - Με ειδική πτήση οι 7 σοροί των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Καιρός: Η «Kristin» φέρνει βροχές και καταιγίδες – Οι περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο
- Πένθος για τον Γρηγόρη Aρναούτογλου: Πέθανε η μητέρα του
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.