Καταιγιστικές προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς». Στο επόμενο επεισόδιο σήμερα Τρίτη (8/11) ο Χρήστος, εξοργισμένος με όσα αντίκρυσε, πηγαίνει στην Ισμήνη και της τα λέει όλα. Είναι αποφασισμένος να μην πει στη Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι και απλά να μαζέψει τα ρούχα του και να φύγει, χωρίς εξηγήσεις. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές, και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση. Ο Δημοσθένης κάνει την ομιλία του στο καφενείο του Πότη, δίνει ψεύτικες υποσχέσεις στους συμπολίτες του, ενώ επιτίθεται στο πρόγραμμα των αντιπάλων του.
Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία
Ο Ισίδωρος το μαθαίνει αυτό και δυσαρεστείται. Ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν για τη Μαδρίτη. Η Χάιδω πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και της μιλά έξω από τα δόντια. Και η Αρετή όμως δεν μασάει τα λόγια της. Η Μυρτάλη, εντελώς αψυχολόγητα, ζητά τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο. Η υποδοχή που επιφυλάσσει ο Στέφανος στον Φίλιππο είναι απροσδόκητη.
Η Γη της Ελιάς, Από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00 στο MEGA
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.