Μενού
  • Α-
  • Α+

Τίτλους τέλους για το 2022 «έριξε» η εκπομπή του Ant1 «The 2night Show». Όπως είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου η εκπομπή που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης ήταν η τελευταία για το έτος καθώς θα ακολουθήσει μια μεγάλη διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Κατ’ επέκταση η βραδινή εκπομπή του Ant1 θα επανέλθει τη νέα χρονιά στο πρόγραμμα του σταθμού. Ο παρουσιαστής και η ομάδα του αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό με ευχές για ένα πολύ όμορφο Μουντιάλ και χαρούμενες γιορτές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Ιανουάριο του 2023.

«Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η τελευταία μέρα που μας βλέπετε για το 2022. Μια πολύ σημαντική ημέρα, για να ξεκινήσουμε από τα σοβαρά, μιας και είναι η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Μια μέρα που δεν πρέπει να την ξεχνάμε και είναι αυτό που λέω πάρα πολλές φορές σε πολύ σημαντικές στιγμές της χρονιάς, που η εκπομπή τυγχάνει να είναι στον αέρα, να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Να μαθαίνουμε τι ακριβώς συνέβη, τι έγινε, πόσοι πάλεψαν για τη δημοκρατία, έχασαν τη ζωή τους για την δημοκρατία για να μπορούμε σήμερα να λέμε ότι θέλουμε, όπως το θέλουμε και τη στιγμή που το θέλουμε. Μεγάλος σεβασμός και μια μεγάλη υπόκλιση για όλους αυτούς που έχασαν την ζωή τους και αγωνίστηκαν για αυτήν την ημέρα και για αυτή την εξέγερση στο Πολυτεχνείο» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και πρόσθεσε:

«Είμαστε στην τελευταία μας εκπομπή για το 2022. Σήμερα κλείνει ο πρώτος κύκλος του ’22 με το ’23, ξεκινάει το Μουντιάλ και δε θα τα πούμε τηλεοπτικά στο The 2night Show. Θα τα λέμε όμως τηλεοπτικά στον Εκατομμυριούχο και το The 2night Show θα επιστρέψει πρώτα ο Θεός στις αρχές του Γενάρη και τότε θα ετοιμάσουμε πάρα πολύ ωραία πράγματα για να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά όσο γίνεται πιο ανανεωμένοι. Μέχρι τότε όμως έχουμε να ζήσουμε πολύ ωραίες στιγμές εδώ στο Μουντιάλ. Το μυαλό των περισσοτέρων ποδοσφαιρόφιλων είναι εκεί και για πρώτη φορά θα το ζήσουμε χειμώνα».