Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης σχολίασε μέσα από την εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», τη συνέντευξη που έδωσε η Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό «ΟΚ!» και αναφέρθηκε σε όσα είπε η παρουσιάστρια για την προσθήκη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην ομάδα της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» που παρουσίαζε τότε εκείνη στον Alpha. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης συμμετείχε τότε στην εκπομπή και όπως αποκάλυψε κανένας από τους συντελεστές της εκπομπής δεν γνώριζε ότι επρόκειτο να προστεθεί στην ομάδα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Διαβάστε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: «Συγκρούστηκα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σκοτωθήκαμε και έφυγα από το κανάλι»

«Ξεκινήσαμε με μία σύνθεση και στην πορεία ήρθε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Συνυπήρξαμε για λίγο και κάποια στιγμή έφυγε η Ευαγγελία Αραβανή και μείναμε οι υπόλοιποι. Θυμάμαι ότι ήταν μια αμήχανη στιγμή και για τη Ναταλία, γιατί έγιναν κάποια πράγματα που δεν γνώριζε 100%», ανέφερε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε:

«Έγινε αυτή η αλλαγή στην ομάδα, έμεινε η Κωνσταντίνα, προχωρήσαμε και θυμάμαι την αμηχανία της Ναταλίας, γιατί ήταν κάτι για το οποίο δεν είχε ενημερωθεί παρά το γεγονός ότι ήταν η κεντρική παρουσιάστρια. Ζούσε μία περίεργη φάση, ήρθε σε σύγκρουση, την στήριξε στην αρχή, αλλά στην πορεία αισθάνθηκε μία απειλή», κατέληξε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, εξηγώντας πως όλα τα παραπάνω την οδήγησαν στην απόφασή της να αποχωρήσει τότε από τον Alpha.