Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και αφορούν την «Κιβωτό του Κόσμου», τη Δευτέρα (21/11) μέσα από το «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας απευθύνθηκε επανειλημμένα στον πατέρα Αντώνιο, λέγοντας - μεταξύ άλλων - πως δεν έπεσε από τα σύννεφα με όσα έχουν ακουστεί σε βάρος του και αποκάλυψε ότι εκείνος κρύβεται και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα εδώ και τρεις - τέσσερις ημέρες, ενώ τόσο στο πρόσφατο παρελθόν όσο και παλαιότερα του ζητούσε να καλύψει με ρεπορτάζ το έργο του. 

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Βίκυ Χατζηβασιλείου - «Τα στόματα ανοίγουν και ξερνούν όλη τη δυσωδία»

«Εγώ σήμερα θα διατυπώσω στον πατέρα Αντώνιο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής πάρα πολλά ερωτήματα διότι γνωριζόμαστε χρόνια, από τότε που με έπαιρνες προσωπικά εσύ τηλέφωνο να έρθω να καλύψω ως νεαρός ρεπόρτερ τότε στο Alter που έπαιζες μπάσκετ με παιδάκια μέχρι το τηλεφώνημά σου πριν από 2-3 χρόνια, όταν ήρθα ως κεντρικός παρουσιαστής στα εγκαίνια της νέας μονάδας στον Κολωνό. Λυπάμαι που εδώ και 3-4 μέρες κρύβεσαι και δεν σηκώνεις και τα τηλέφωνα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αλλάζουν οι άνθρωποι, τους αλλάζουν οι καταστάσεις. Κάτι είχαμε καταλάβει. Για να μην πέσουμε απ’ τα σύννεφα, διότι εγώ δεν έπεσα από τα σύννεφα, όπως όλη η Ελλάδα, αλλά αν δεν έχουμε αποδείξεις και τεκμήρια, καταλαβαίνουμε αλλαγές συμπεριφορών και γι’ αυτό θα μιλήσω κι εγώ σήμερα». 

«Να σε ενημερώσω, μιας και δεν μου σηκώνεις τώρα τα τηλέφωνα ότι κορυφαίος εκκλησιαστικός φορέας μου είπε για εσένα το εξής: όποιος κ@τ**ράει στη θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας, απευθυνόμενος στον πατέρα Αντώνιο.