Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη, επιστρέφει απόψε Τρίτη (22/11) στις 22:40 στον Alpha με νέο επεισόδιο. Η Ζέτα «ανοίγεται» στον Στρατή, ο Αλέξανδρος είναι αποφασισμένος να φθάσει στην αλήθεια της Μαρίνας, η Εύη δεν ανέχεται άλλο τη σιωπή της Φωτεινής κι ο Τάσος πρέπει να αντιμετωπίσει τον Σταματιάδη.

Διαβάστε ακόμη: Σενάριο επιστροφής της Αραβανή στο «My Style Rocks» - Ραντεβού μετά τις γιορτές για ΣΚΑΪ – Μουτσινά 

Αναλυτικά, στο νέο επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» ο Αλέξανδρος αποφασίζει να ακολουθήσει το δικό του δρόμο και κρύβει από το Στέλιο την αναφορά του Θέμη για τον Στρατή. Εκείνος από την άλλη πιεσμένος από τον Χρήστο, τον στέλνει για νέα έρευνα. Στο μεταξύ η Μυρτώ συνεχίζει να λέει ψέματα στο Μανώλη για την οικογένεια της, ενώ ο Τάσος αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ευθέως την καχυποψία του Σταματιάδη.

Καθώς ο Χρήστος λείπει ακόμα και οι απαντήσεις δεν έρχονται από πουθενά, η Εύη δέχεται την παρηγοριά του Γιώργη, που πια αρχίζει να αναρωτιέται τι συμβαίνει με τον αδελφό του. Η Ζέτα και ο Στρατής από την άλλη, μοιράζονται για πρώτη φορά τα μυστικά τους. Κι ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο μαγαζί θα συγκινήσει προσωπικό και θαμώνες, ο Αλέξανδρος σιγά- σιγά φτάνει στην άκρη του νήματος και ξεθάβει ένα μεγάλο μυστικό σχετικά με το παρελθόν της Μαρίνας.

Αυτή η νύχτα μένει, από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.40 στον Alpha