Μενού
efi-sarri
Έφη Σαρρή | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Έφη Σαρρή μίλησε στη στήλη «Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις» της εκπομπής «Breakfast@Star» και περιέγραψε πώς θέλει να είναι η κηδεία της και σε ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια θα έριχνε «πόρτα», ενώ αποκάλυψε ότι την έχει σημαδέψει ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον και ποιο είναι το αγαπημένο της άσμα θανάτου. «Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα τεράστιο πάρτι. Εκεί μόλις με χώσουν μέσα, θέλω μετά εκεί να χορέψει ο κόσμος πολύ, να τραγουδήσει τα τραγούδια μου αποκλειστικά. Το φέρετρό μου θέλω να το κρατάνε άντρες γυαλιστεροί με ωραία πόδια, ωραία μπράτσα, να φοράνε… ή να μη φοράνε», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας πως από τα τραγούδια της θέλει να της αφιερώσουν εκείνη τη στιγμή «Το "Γυμνός μες στην Ελλάδα" πρώτο βέβαια, το "Τι είχαμε, τι χάσαμε" και άλλα», είπε αρχικά η Έφη Σαρρή. 

Όταν ρωτήθηκε εάν την έχει σημαδέψει ο θάνατος κάποιου διάσημου προσώπου, η Έφη Σαρρή απάντησε ότι «Με σημάδεψε πάρα πολύ ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον. Βλέπω κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και λέω ότι μου τον θυμίζουν. Στην κηδεία μου θα έριχνα πόρτα σε μία Ελληνίδα τραγουδίστρια που μοιάζει με τον Μάικλ Τζάκσον». 

«Ο χάρος βγήκε παγανιά» είναι το αγαπημένο της άσμα θανάτου, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ενώ τέλος η Έφη Σαρρή είπε πως «Ο αγαπημένος μου είναι σίγουρο ότι θα φύγει πρώτος. Θα φύγει, δεν θα μπορέσει να αντέξει. Θα φύγει από την κακουχία. Στην κηδεία του θα φοράω κόκκινα».