Μενού
eleni-menegaki-dakrya
Ελένη Μενεγάκη | @Mega
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια της εκπομπής την Τρίτη (6/12) όταν φιλοξένησε στο πλατό τον Γιώργο Μασσιά και την Ελένη Καγιάβα, οι οποίοι όταν το 2008 έχασαν τον 5χρονο γιο τους, Δημήτρη, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του. Ήδη από τα πρώτα λεπτά της συνέντευξης η παρουσιάστρια ήταν εμφανώς συγκινημένη, ενώ αμέσως μετά την προβολή του βίντεο όπου παρουσιαζόταν η ιστορία του μικρού Δημήτρη, η Ελένη Μενεγάκη «λύγισε» και δάκρυσε, αλλά προχώρησε κανονικά τη συνέντευξη και ρωτώντας - με τρεμάμενη φωνή - το ζευγάρι: 

«Περνάει πολύ ρε παιδιά αυτός ο πόνος; Αναρωτιέμαι, περνάει;», ρώτησε η παρουσιάστρια με τον Ελένη Καγιάβα να απαντά ότι «Ο πόνος δεν περνάει ποτέ. Απλά το έχεις δίπλα σου. Εμείς έπρεπε να το βάλουμε δίπλα μας γιατί έχουμε άλλα δύο παιδιά». Στη συνέχεια ο Γιώργος Μασσιάς εξήγησε ότι «Δεν ήρθε τελείως ξαφνικά. Ήταν ακαριαία η απόφαση, είχαμε δυόμισι μέρες στη διάθεσή μας για να αποφασίσουμε. Σύμφωνα με τις ιατρικές ενημερώσεις που είχαμε, μπορούσαμε εύκολα να καταλάβουμε ότι δυστυχώς θα βρισκόμασταν στη δύσκολη θέση να χάσουμε το παιδί».

Και σε εκείνο το σημείο η παρουσιάστρια έδειξε και πάλι να συγκινείται με όσα της εξιστορούσε ο Γιώργος Μασσιάς, απαντώντας του «πολύ λίγο νομίζω, δηλαδή σαν γονιός δεν προλαβαίνεις να συλλάβεις τι έχει συμβεί». «Το μόνο που χρειάζεται σε αυτήν την περίπτωση είναι να είναι λίγο ρεαλιστής και να συγκρατήσει τη λογική και την ψυχραιμία του για να μπορέσει να πάρει μία τέτοια απόφαση. Πρέπει να το κάνει γνωρίζοντας από πριν πως με την κίνησή του αυτή κάποιοι συνάνθρωποι, κάποιες οικογένειες θα αποκτήσουν ξανά ελπίδα για τη ζωή», επεσήμανε ο Γιώργος Μάσσιας και τα λόγια του ήταν σαφές ότι «άγγιξαν» την παρουσιάστρια.