Μενού
andreas-mikroytsikos
Ανδρέας Μικρούτσικος | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αφού αρχικά μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης (7/12), στη συνέχεια ήρθαν σε σύγκρουση με αφορμή τον σάλο που προκάλεσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός τις τελευταίες ημέρες με το σχόλιό του σχετικά με το ταξίδι της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λονδίνο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός έλυσαν τις διαφορές τους επί του θέματος και τα πνεύματα στον αέρα της εκπομπής «άναψαν».

«Σε νιώθω δικό μου άνθρωπο και ένας δικός μου άνθρωπος, όπως κι εγώ, μπορεί και φάουλ να κάνει και αηδίες να πει. Το χιούμορ στηρίζεται πάντα σε αλήθειες, αλλιώς δεν γελάμε. Διαφωνώ, δε γέλασα με τίποτα. Αυτό που με ηλέκτρισε ήταν οι πολιτικές θέσεις» είπε στην αρχή της τοποθέτησής του ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Ένας οπαδός του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, κατά τη γνώμη σου και βάση του χιούμορ σου, επιτρέπεται να πάει μέχρι Αβάνα, μέχρι Περισσό και ίσως μέχρι Πεκίνο. Άρα δεν μπορεί να πάει πουθενά. Τι είναι αυτά που λες; Τι είναι αυτά που λες; Σε πείραξαν δύο πράγματα: το κομμουνιστικό Λονδίνο και το πώς ήταν ντυμμένη» συνέχισε ο παρουσιαστής.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πήρε τον λόγο για να απαντήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν κρύφτηκα ότι το χιούμορ εμπεριέχει και άποψη. Διευκρίνισα ότι όταν προβάλλεις μία εικόνα και σε αυτό δίνεις όλο και πιο πολύ χώρο στο μουσικό σου προφίλ και κάνεις κάτι που εμένα μου μοιάζει ανακόλουθο, δικαιούμαι να το σχολιάσω».

«Με την επίθεση που έχει φάει η Μποφίλιου, επειδή έχει δηλώσει ΚΚΕ και Αριστερή, κυρίως από κάτι φασιστοειδή, ενσωματώνεσαι και της κάνεις ένα άκαιρο χιούμορ, ανύπαρκτο χιούμορ, λέγοντας κάποιους κωμικούς νεολογισμούς που βγάζουν μάτι» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Έχουν γράψει κατά καιρούς άρθρα γύρω από τη Νατάσσα Μποφίλιου άνθρωποι ή έχουν εκφέρει απόψεις σε συνεντεύξεις, όπως ο Αντώνης Καφετζόπουλος ή ο Πέτρος Τατσόπουλος, δημοσιογράφοι σε sites, που κάθε άλλο παρά φασιστοειδή είναι. Στεναχωριέμαι, γιατί διαφωνώ με τις επιθέσεις που γίνονται σε βάρος της» ανταπάντησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι πολύ καλή για να υφίσταται αυτή την κακοποίηση» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσκαλεί τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο στο πλατώ της εκπομπής τις επόμενες ημέρες για να τα συζητήσουν και από κοντά.