Μενού
dimitra-papadopoulou
Δήμητρα Παπαδοπούλου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρέθηκε στο πλατό του «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων συζήτησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την εμφάνισή της και κατά πόσο την προσέχει τα τελευταία χρόνια σε αντίθεση με το παρελθόν, αλλά και για το βιβλίο της, με τίτλο «Ο έρωτας είναι παιχνίδι μωρό μου», το οποίο όπως είπε είναι κατά 60% αυτοβιογραφικό, αλλά όσο μιλούσε για αυτό, της ξέφυγαν ορισμένα «γαλλικά», τα οποία έκαναν τους παρουσιαστές να γελάσουν αμήχανα. «Δίνουμε το στίγμα μας με τα ρούχα μας. Αυτά που φοράω σήμερα δηλαδή, είναι "εγώ". Τώρα βάφομαι, προσέχω, κάνω μπούκλες, κάποτε δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Πριν 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα "γυναίκα". Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω πια, όπως έβγαινα από το μπάνιο», είπε και συνέχισε λέγοντας ότι «Όλα αυτά τα θεωρούσα πολύ grande. Θεωρούσα ότι η γυναίκα, έτσι όπως μεγαλώναμε εμείς στα Εξάρχεια και συνοδευτικά με τις απόψεις του πατέρα μου, το να ασχολείται με την κοκεταρία της είναι χάσιμο χρόνου και αλήθεια έλεγαν. Εγώ εχθές για να πάω να κάνω μαλλιά, μανικιούρ και πεντικιούρ έφαγα όλη την ημέρα. Είναι δράμα να είσαι γυναίκα, απλά είναι μονόδρομος. Εγώ για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ». 

Μιλώντας στη συνέχεια για το βιβλίο της και τον τύπο του άντρα που θα τη γοήτευε στο παρελθόν, αλλά όχι πια, ξέφυγαν στη Δήμητρα Παπαδοπούλου ορισμένα «γαλλικά» που έκαναν τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να χαμογελάσουν αμήχανα προς στιγμή, αφού είναι η δεύτερη φορά σε δύο μέρες που τους συμβαίνει αυτό με καλεσμένο της εκπομπής 

«Τώρα ο "Βασίλης" θα πήγαινε από εκεί που ήρθε. Αυτό το τυπάκι που παλιά θα με καψούρευε γιατί δεν θα ήξερα αν με θέλει ή δεν με θέλει, τώρα θα είχα δει όλα τα χαρακτηριστικά, θα το είχα σκανάρει και θα είχε φύγει. Παρότι παραμένει και είναι ο μοιραίος άντρας. Αλλά αν δεν τον φας στη μάπα αυτόν τον π@π@ρα , δεν ξεμπερδεύεις. Εγώ έπρεπε να τον φάω στη μάπα τον μοιραίο τον π@π@ρα», είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου με τους παρουσιαστές να χαμογελάνε αμήχανα. 

«Δεν ήμουν εξαίρεση. Όλες βλαμένες είμαστε και οι άνδρες όλοι βλαμένοι είναι γιατί και αυτοί ντύνονται τον δικό τους ρόλο, τύπου μην ειμαι και δεδομένος γιατί θα με βαρεθεί που θα τον βαρεθεί άμα δεν κάνει τον κύκλο της με τον μοιραίο τον π@π@ρα», κατέληξε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, επαναλαμβάνοντας την ίδια λέξη ξανά με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να μην μπορεί να συγκρατήσει το γέλιο της.