Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο χωρίς τη Μαρία Φραγκάκη, ξεκίνησε το Open Weekend. Η δημοσιογράφος, την περασμένη εβδομάδα μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν κατάφερε ούτε το πρωί του Σαββάτου να δώσει το «παρών» στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.
Η παρουσιάστρια, στην έναρξη, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και εξήγησε: «Καλημέρα στην ομαδάρα αυτή. Το Μαράκι μας, η Μαρία Φραγκάκη, συνεχίζει να αναρρώνει και της στέλνουμε ένα γλυκό φιλί. Ταλαιπωρείται λίγο παραπάνω από όσο ελπίζαμε και όσο περιμέναμε αλλά όταν θα είναι έτοιμη, δυνατή και ακμαία την περιμένουμε κοντά μας».
Στη θέση της βρέθηκε η Τζώρτζια Γεωργίου.
- Η άδικη φορολόγηση των διαδικτυακών παιγνίων, οι απαντήσεις για την αίθουσα και ο διάδοχος του Χαρίτση
- Live Μέση Ανατολή: Συνεχίζει να «αδειάζει» Τραμπ το Ιράν για τις δήθεν συνομιλίες - Κλιμακώνει το Ισραήλ
- Απολογείται σήμερα ο Τσαγκαράκης στον ανακριτή: Ο βυζαντινολόγος που «τίναξε» την γκαλερί στον αέρα
- 25η Μαρτίου: Μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας παρουσία πλήθος κόσμου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.