Μενού
asia-express
Fipster, Παύλος Γαλακτερός, Κωνσταντίνος Βασάλος, Χρήστος Ζώτος στο Asia Express | STAR
  • Α-
  • Α+

Επειτα από 4.000 χιλιόμετρα σε Καμπότζη, Λάος και Ταϊλάνδη, η περιπέτεια στα χνάρια του δράκου, μπαίνει στην τελική ευθεία για τον Fipster με τον Κωνσταντίνο και τον Χρήστο με τον Παύλο!  Σε 2 χρηματοκιβώτια στην Bangkok, βρίσκονται δύο χρυσά μενταγιόν αξίας 20.000 ευρώ. Ένα μόνο ζευγάρι όμως θα εξαργυρώσει το δικό του, όποιο φτάσει πρώτο στο σημείο της νίκης του Asia Express.

Στα τελευταία 62 χιλιόμετρα, όλα μέσα στην πολύβουη πρωτεύουσα, τα ζευγάρια πρέπει να βρουν τους τέσσερις δράκους, που οδηγούν στα χρυσά μενταγιόν. Για να το καταφέρουν αυτό θα χρειαστεί να εντοπίσουν τον άνθρωπο-δράκο, να ψωνίσουν λουλούδια στα τυφλά, να κάνουν μασάζ ποδιών σε ντόπιους και να ακούσουν Ταϊλανδούς να ερμηνεύουν ελληνικά τραγούδια!

Αφού καταφέρουν να συγκεντρώσουν τους τέσσερις δράκους, θα πρέπει να  ψάξουν για έναν βούβαλο στα στενά της πόλης,  που θα τους οδηγήσει σε ένα αντικείμενο έκπληξη και θα πλοηγηθούν ως το σημείο της νίκης!

Το τελευταίο τους βράδυ στην Ασία, τα ζευγάρια θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν ένα ελληνικό παραδοσιακό τραπέζι στους ντόπιους και θα πάρουν ευχές-έκπληξη από αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Δύο ζευγάρια αγωνίζονται για τελευταία φορά, ένα ζευγάρι θα κερδίσει! Σε αυτό το τελευταίο και πιο σημαντικό race, ποιο από τα δύο ζευγάρι θα τερματίσει πρώτο;  Ο  Fipster και ο Κωνσταντίνος ή ο Χρήστος και ο Παύλος θα αναδειχθούν οι νικητές του Asia Express και θα κατακτήσουν το έπαθλο αξίας έως 50.000 ευρώ;