Συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια, συγκρούσεις που κορυφώνονται και αποκαλύψεις που ταράζουν τις ισορροπίες στις ζωές των ηρώων. Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο» σήμερα Δευτέρα (12/12) στις 22:40 στο Mega, η Αλεξία, η Αγγελική και ο Παναγιώτης αποφασίζουν να γυρίσουν στην Πάτρα. Η άφιξη της Κύρας στη Γερακιανή θα τους αναστατώσει. Ταυτόχρονα, η επίσκεψη του Βίκου στο μοναστήρι θα βάλει την Ηγουμένη σε υποψίες. Η Αυξεντία αρνείται να πάει στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας της να επιδεινώνεται.
Οι τύψεις καίνε την Ελισάβετ που αποφασίζει να ζητήσει από την Ηγουμένη να καθυστερήσουν την κουρά της. Παράλληλα, ο Πέτρος για να καταφέρει να απομακρύνει τον πατέρα του από το μοναστήρι, αποφασίζει να γυρίσει και εκείνος στην Πάτρα. Η Γιάννα και ο Μπόγρης έρχονται λίγο πιο κοντά. Η είδηση πώς η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του Ζαμάφτα, πέφτει σαν βόμβα και προκαλεί πανικό στους εμπλεκόμενους της υπόθεσης. Οι υποψίες του Λευτέρη για την Πολυξένη θα βγουν αληθινές.
Μαύρο Ρόδο, Από Κυριακή έως Τετάρτη στις 22:40 στο Mega
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.