Μενού
doykissa-nomikoy
Δούκισσα Νομικού | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την αποχώρησή της από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας πως έφυγε από την εκπομπή γιατί έγινε κάτι που την στεναχώρησε πάρα πολύ, ενώ αναφέρθηκε και στη βάφτιση των δύο παιδιών της, η οποία πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στην Μύκονο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Για να αποχωρήσω -με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια- πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω» δηλώνει η Δούκισσα Νομικού για τη λύση της συνεργασίας της με τον Ant1.

Οσο για το αν θα επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση, απάντησε:  «Δεν το ‘χω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου» ξεκαθαρίζει η παρουσιάστρια.

Αναφερόμενη στη βάφτιση των παιδιών της, η Δούκισσα Νομικού είπε: «Το κάναμε πολύ-πολύ μεταξύ μας, επομένως δεν διέρρευσε κάτι. Με ρωτούσαν συνέχεια και στο τελευταίο Q&A που έκανα για να σταματήσουν να με ρωτάνε».