Μενού
koytrokoi-anastasopoyloy
Ντόρα Κουτροκόη, Μαρία Αναστασοπούλου | NDP, @dorakoi
  • Α-
  • Α+

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν η Ντόρα Κουτροκόη και η Μαρία Αναστασοπούλου, όπως παρακολουθήσαμε στο σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Alpha το πρωί της Πέμπτης (15/12) οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιάστριες έδωσαν το παρών σε εκδήλωση της ΕΣΗΕΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρύσλας Γεωργακοπούλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, η Ντόρα Κουτροκόη και η Μαρία Αναστασοπούλου παρουσίασαν αμφότερες, ξεχωριστά, μια διαφορετική εκδήλωση στην ΕΣΗΕΑ με διαφορά μισής ώρας. Συναντήθηκαν, μίλησαν μεταξύ τους και αναφέρθηκαν στην πρόσφατη απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

«Σε αυτή τη σκηνή μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, όπως γνωρίζουν και οι δυο κυρίες που είναι πολλά χρόνια στον χώρο, αυτή η αγκαλιά με αυτό τον τρόπο δηλώνει πολλά. Ο τηλεθεατής, που την βλέπει, παίρνει πάρα πολλά μηνύματα» υπογράμμισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Αναστασοπούλου αποχώρησε το καλοκαίρι από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, την οποία και παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου, ενώ η Ντόρα Κουτροκόη απολύθηκε λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν από το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ την οποία και παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Ακη Παυλόπουλο.