Μενού
xristina-mpompa
Χριστίνα Μπόμπα | @chrismpo
  • Α-
  • Α+

Η Χριστίνα Μπόμπα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην πρόταση που της έγινε για να επιστρέψει στην τηλεόραση. Η επιχειρηματίας και content creator μίλησε στο περιοδικό «Hello» και αρχικά, τόνισε πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να κάνει ένα τηλεοπτικό βήμα μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

«Η ζωή μας δεν έχει έρθει ακόμη σε αυτό το timing. Τώρα έχουμε τα παιδάκια μας, τα προγράμματα μας, έχουμε τις εταιρείες μας. Αν κάναμε κάτι με τον Σάκη, θα ήταν κάτι δυναμικό, ταξιδιωτικό. Όταν έχεις όμως δύο μωρά, οι αποφάσεις δεν είναι του τύπου "παίρνω τη βαλίτσα μου και φεύγω"», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η τελευταία πρόταση που της έγινε αφορούσε εκείνη μόνο και όχι και τους δύο σαν ζευγάρι.

«Η τελευταία πρόταση δεν είναι διπλή. Είναι για εμένα, όχι για μας ως ζευγάρι. Δεν έχω όμως, να πω κάτι ακόμη. Υπάρχουν διάφορα πράγματα και προτάσεις για μένα, γιατί ο Σάκης έτσι κι αλλιώς κάνει ήδη τηλεόραση. Οι συζητήσεις όμως ακόμη γίνονται, είναι πρώιμο, δεν έχω να ανακοινώσω κάτι», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε πως αν έκανε κάτι τηλεοπτικό, θα ήθελε «κάτι με περισσότερο περιερχόμενο», ενώ αποκάλυψε πως αν τελικά, συμφωνήσει, θα επιστρέψει στην τηλεόραση με το νέο έτος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.