Τα πάνω-κάτω έφερε η άρνηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, με την παραγωγή να αναζητά το άτομο που θα πάρει τη θέση που απέρριψε η ίδια, όπως έγραψε το Reader. Ο διαγωνισμός μόδας κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου και έχει ξεκινήσει ήδη ένας νέος κύκλος τηλεφωνημάτων σε υποψήφιους κριτές.
Τα φαβορί μέχρι και το βράδυ της Τρίτης, όπως έγραψε από χθες, Τετάρτη το Reader ήταν η Έλενα Γαλύφα που άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στο δοκιμαστικό αλλά και η στιλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη που σύμφωνα με πληροφορίες αποτέλεσε αρχική πρόταση του Στέλιου Κουδουνάρη.
Σήμερα, Πέμπτη (5/1) στην εκπομπή «Happy Day» έπεσε και ένα ακόμη όνομα στο τραπέζι, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου προκρίνεται η λύση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.