Μενού
survivor
survivor | ΣΚΑΪ/ Glomex
  • Α-
  • Α+

Παρελθόν αποτελεί η Βρισηίδα Ανδριώτου από το Survivor All Star, καθώς όπως δήλωσε δεν ένιωθε έτοιμη να περάσει ξανά μία τέτοια εμπειρία και τόσο το σώμα της όσο κι ψυχολογία της δεν έχουν επανέλθει, μετά την περσινή της συμμετοχή. Η Βρισηίδα ζήτησε από τους συμπαίκτες του να την ψηφίσουν για να αποχωρήσει. Ωστόσο, μετά το τέλος της ψηφοφορίας και αφού πήρε τον λόγο από τον Γιώργο Λιάνο, ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε να αποχωρήσει. Η ίδια στο τέλος τόνισε με λυγμούς πώς παθαίνει κρίσεις και δεν αντέχει την ταλαιπωρία στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως είναι φυσικό, αυτή η εξέλιξη άλλαξε άρδην τις υποψηφιότητες και έφερε ανατροπές για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, ο δεύτερος ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο τρίτος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος προέκυψε από την αποψινή ψηφοφορία.

Μετά την ξαφνική αποχώρηση της Βρισηίδιας, η ψηφοφορία επαναλήφθηκε ούτως ώστε να προκύψει ο παίκτης που θα έκλεινε την τετράδα των υποψηφίων. Οι Μαχητές επέλεξαν με μικρή διαφορά να βγάλουν στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.