Μενού
martikas
Σπύρος Μαρτίκας | @ΣΚΑΙ
  • Α-
  • Α+

Με δάκρυα στα μάτια ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την οικειοθελή αποχώρηση της συντρόφου του, Βρισηίδας Ανδριώτου, από το Survivor All Star. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας, εμφανώς καταβεβλημένος, μίλησε στην κάμερα στο επεισόδιο της Τετάρτης (11/1) και εμφανίστηκε σίγουρος πως θα τον περιμένει ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι «δεν θα σου λείψω γιατί θα με βλέπεις». 

«Βρισηίδα μου, χθες, ένιωσα ότι δεν άντεξες. Το κορμάκι σου δεν άντεξε. Ωχ Θεέ μου, τι ζούμε σε αυτό το παιχνίδι. Βρισηίδα μου ήθελα και γω να φύγω μαζί σου χθες αλλά γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας. «Χθες το μεσημέρι που μου μίλαγες ότι δεν αντέχει το κορμί σου την πείνα και όλο αυτό που περνάμε εδώ, 5,5 μήνες μετά το προγηούμενο, κατάλαβα πόσο σοβαρά πήρες αυτή την απόφαση το βράδυ στο συμβούλιο. Ξέρω ότι θα είσαι εκεί, θα με περιμένεις και να ξέρεις ότι δεν θα σου λείπω γιατί θα με βλέπεις», ανέφερε.  «Έχεις αγωνία για την μητέρα σου. Εύχομαι να είναι καλά και να μη συνέβη τίποτα αυτές τις μέρες που έλειπες. Θα περάσει, όσος καιρός απομείνει για μένα, σύντομα και θα έρθω δίπλα σου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star.

Survivor: «Πυρά» για τη στάση του 

Στο μεταξύ, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, σχολίασαν αρνητικά την απόφαση του Μαρτίκα που παρέμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης. «Οταν κάποιος αποκαλεί "γυναίκα μου" έναν άνθρωπο τον ακολουθεί. Και ο Σπύρος είπε "δεν μπορώ να προδώσω, έδωσα υποσχέσεις". Αυτές οι υποσχέσεις είναι μεγαλύτερες από το να έχεις δώσει υπόσχεση στον άνθρωπο που έχεις αποφασίσει να μοιραστείς τη ζωή σου; Ή είναι να ζυγίσουμε και να δούμε; Είναι τελείως άκυρο. Εγώ είμαι διαζευγμένος και αγαπάω ακόμα τη γυναίκα μου. Επρεπε να φύγει. Και αν δεν φύγει, δεν ξέρω...», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας. Επίσης η Μαριαλένα είπε πως αν έφευγε ο Σάκης θα έφευγε το ίδιο δευτερόλεπτο.