Ο Γιάννης Σπαλιάρας με αφορμή την πρεμιέρα του Survivor All Star μίλησε στην εφημερίδα Secret και στην Σπυριδούλα Τριάντου, απαντώντας για τον λόγο που δεν τον βλέπουμε στο ριάλιτι επιβίωσης. «Θέλω να ευχαριστήσω άλλη μια φορά την παραγωγή για την πρόταση, όμως ήταν αρκετά για εμένα η μία φορά. Προσπαθώ να κάνω διαφορετικά πράγματα στη ζωή μου και να εξελίσσομαι.
Δεν είναι το οικονομικό πάντα αυτό που θα με κάνει να πω το “Ναι” σε μια δουλειά. Δεν είχα άλλο κίνητρο, εκτός από τα χρήματα και αυτό δεν ήταν αρκετό να με πείσει να πω το “Ναι” για να είμαι σε αυτό το πρότζεκτ. Το ότι δεν θα πάω, δεν σημαίνει πως γυρνάω την πλάτη. Νομίζω πως θα είναι πετυχημένο», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Σπαλιάρας, για το Survivor All Star.
- Eurovision 2026: Αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας φέτος - Ανησυχίες για χειραγώγηση από το Ισραήλ
- Μαριάννα Καλλέργη για Survivor: «Ήμουν σαν πτώμα, με έσερναν - Η παραγωγή ήταν έξαλλη που πήγα νοσοκομείο»
- Ο Βασίλης Τσεκούρας πήρε το τιμόνι του Live News: Τι είπε για την απουσία του Νίκου Ευαγγελάτου
- Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη: Η κοινή ανακοίνωση για την καταδίκη του Στέφανου Χίου - «Δεν είναι μόνο προσωπική δικαίωση»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.