Για το μέλλον του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», την απομάκρυνσή του από το καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει ξανά πρωινή εκπομπή μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «Open Weekend». «Αντε πάλι με τον Εκατομμυριούχο… Σας φιλώ, καλή χρονιά» σχολίασε χαμογελώντας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αποφεύγοντας να απαντήσει για την απομάκρυνση του τηλεπαιχνιδιού από το πρόγραμμα του Ant1 με την επιστροφή του «Ράδιο Αρβύλα» από την ερχόμενη Δευτέρα.
Όταν ρωτήθηκε για την πιθανή επιστροφή του στην πρωινή ζώνη μετά από 14 χρόνια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε χαριτολογώντας: «Θα δώσω μία αποκλειστικότητα: παρουσιάστρια πρωινής ζώνης θα είναι η Νάνσυ Αντωνίου». Τέλος, όσον αφορά τον Γιώργο Λιανό και τον ρόλο του στο Survivor, δήλωσε: «Ο Γιώργος είναι φανταστικός. Είναι διαφορετικός από εμένα και δεν χρειάζεται καμία συμβουλή. Φυσικά και μου λείπει».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.