Μενού
my-style-rocks-iliana-papageorgiou
My Style Rocks - Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Glomex
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα (16/1) στον ΣΚΑΪ ο νέος κύκλος του My Style Rocks με την Κατερίνα Καραβάτου να αναλαμβάνει φέτος την παρουσίαση και στην κριτική επιτροπή να συμμετέχουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Σκουλός. Στο πρώτο επεισόδιο οι παίκτριες διάλεξαν το ντύσιμο που πίστεψαν ότι θα αναδείξει το προσωπικό τους στυλ για να συστηθούν σε κριτική επιτροπή και κοινό. Ωστόσο, το σχόλιο που έκανε η Ηλιάνα στην Emilia Vodos ότι το ντύσιμό της ταιριάζει περισσότερο σε βραδινή έξοδο παρά σε δείπνο, μάλλον δεν άρεσε στην παίκτρια με αποτέλεσμα να υπάρξει μια on air διαφωνία μεταξύ τους.

«Με ρωτάς την άποψή μου; Θέλεις να σου την πω ή δεν θέλεις; Θα μου λες την γνώμη σου όταν ολοκληρώνω. Μην είσαι γλωσσού. Συγχωρεμένη, δεν θα ξαναγίνει», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία όταν αργότερα κλήθηκε να βαθμολογήσει το ντύσιμο της Emilia, της έβαλε «1» και εξήγησε και τους λόγους.

«Επειδή από αυτά που σου είπα δεν κατάλαβες πολλά, αλλά όταν σου είπε ο Στέλιος παρόμοια πράγματα, κατάλαβες και επειδή δεν παίρνεις από λόγια και πρέπει να το δουλέψεις συνολικά γιατί εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε και δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, θα ξεκινήσουμε από τα χαμηλά για να πάμε στην νίκη. Στην εύχομαι. Ελπίζω να τα καταφέρεις», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.