Η μεγάλη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς», που καθηλώνει τους τηλεθεατές με το έντονο σασπένς και τις απανωτές ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών της, επιστρέφει αυτή την εβδομάδα στις 21:00, με νέα επεισόδια. Οι ήρωες της Μάνης θα βρεθούν στη δίνη των συναισθημάτων. Ο Μάνος και η Μαρίνα περνούν όμορφες στιγμές στις Σπέτσες, αλλά το ευχάριστο κλίμα χαλάει όταν ο Μάνος μαθαίνει για τα κατορθώματα της Μυρτάλης και το μπλέξιμο με τον Δημοσθένη. Ο Ισίδωρος κάνει μια έξυπνη κίνηση: αποφασίζει, αντί να παραχωρήσει μετοχές στον Δημοσθένη, να τον πληρώσει και να πάρει τις ανάλογες μετοχές από τη Μυρτάλη.
Η Μυρτάλη, απαρηγόρητη από την εξέλιξη, ζητά συμπαράσταση από τον Αλέξη, αλλά και αυτός της γυρνάει την πλάτη. Την ίδια ώρα, ο Γεράσιμος προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη για τις καλές προθέσεις του ως προς τη Μαργαρίτα. Η Ιουλία και ο Στάθης αποφασίζουν να προχωρήσουν σε πολιτικό γάμο, ενώ ο Κουράκος πολιορκεί σθεναρά την Ευτυχία. Η Αθηνά, η Μαργαρίτα κι η Χάιδω φτάνουν στο Σούνιο και η Μαρία σπεύδει να τις καλωσορίσει. Ο Δημοσθένης βάζει στη «δουλειά» τον Θανάση και του εμπιστεύεται τις υποθέσεις των ναρκωτικών.
Η γη της ελιάς: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο Mega
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.