Αυτό που έγινε στο επεισόδιο της Τρίτης δεν έχει ξαναγίνει στο Deal! Η Εύα από την Αχαΐα κατάφερε να βγάλει εκτός παιχνιδιού όλα τα κόκκινα ποσά και να διατηρήσει μέσα τα κίτρινα που είναι τα υψηλότερα! Το τελευταίο κόκκινο ποσό που πέταξε έξω ήταν τα 5 ευρώ με την Εύα να βάζει τα κλάματα και τον Χρήστο Φερεντίνο να φωνάζει: «Δεν έχει γίνει ξανά»!
Στόχος της, όπως η ίδια είπε, ήταν να κερδίσει αρκετά χρήματα που θα της επιτρέψουν να ανοίξει ένα κατάστημα με ρούχα, ώστε να επεκτείνει το e shop που διατηρεί. Και τελικά τα κατάφερε.
Στο τέλος του παιχνιδιού η Εύα είχε απομείνει με τις 3.000 ευρώ και τις 60.000 ευρώ, αλλά επέλεξε να δεχθεί την τεράστια προσφορά του τραπεζίτη και να του αποσπάσει το πολύ μεγάλο ποσό των 29.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως έφτασε στην απόφαση αυτή αφού πήρε τη συμβουλή του πατέρα της και των συμπαικτών της και όπως αποδείχθηκε έκανε πολύ καλά αφού το ποσό που είχε η βαλίτσα της ήταν το μικρότερο. Στο κουτί της ειχε τα 3.000 ευρώ!
- 9 Έλληνες celebrities που ήρθαν αντιμέτωποι με UFO
- Προ των πυλών ιστορικός καύσωνας διαρκείας: Η προειδοποίηση του WMO για την Ελλάδα
- Ελληνίδα άφησε άφωνο τον Χάρι Στάιλς: Πούλησε φωτογραφία με τις πατούσες της για να πάει στη συναυλία του
- Βενεζουέλα: Εκατόμβες νεκρών μετά τον διπλό σεισμό - Το Σάββατο μεταβαίνουν διασωστικά συνεργεία από την Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.