Μενού
  • Α-
  • Α+

Η επιχειρηματίας και influencer, Μαίρη Συνατσάκη, έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της και μίλησε για την πρώτη ημέρα της επιστροφής στο γραφείο. Μάλιστα, ρωτήθηκε και για το όνομα που θα δώσουν με τον Ίαν Στρατή στην πριγκίπισσά της. Όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη «Ήρθα πρώτη μέρα στη δουλειά με την μπέμπα γιατί είμαστε οικογενειακά στο γραφείο. Με την αδελφή μου είμαι, με δύο φίλες που είναι αδελφικές και το έχουμε ξαναζήσει εδώ στην εταιρεία. Όταν είχε μείνει έγκυος η βασική μας συνεργάτιδα είχαμε έξι μήνες εδώ τον μικρό Γιώργο. Όποιες εταιρείες μπορούν να έχουν οι μαμάδες κοντά τα μπεμπάκια, τις βοηθά να ηρεμούν και μια χαρά βγαίνει η δουλειά και χαίρεται όλο το γραφείο. Στο μυαλό μου είχα ότι θέλω να γίνω μαμά με τον άνθρωπο που θα το αισθανθώ ότι είναι ο κατάλληλος. Ο Ίαν ξεκάθαρα μου έβγαλε το συναίσθημα της μητρότητας.

Όλα ορίζονται από εκείνη, όλος ο χρόνος έχει να κάνει με τη μικρή. Έχει αλλάξει η ζωή μου. Ευγνωμονώ τις αγχώδεις διαταραχές μου που με εκπαίδευσαν σε διακεκομμένο ύπνο. Γενικά δεν χωράνε σχόλια στις κοιλιές των ανθρώπων είτε έχουν μωρό είτε όχι. Είναι παραπανίσιο το “ενδιαφέρον” όταν μια γυναίκα μένει έγκυος και όλα γίνονται θέμα ενώ δεν είναι. Δεν είναι θέμα αν έφαγα μπουγάτσα στις 3:00 επειδή πείνασα. Νιώθω ότι πρέπει να απαντήσω σε κάποια σχόλια γιατί υπερβάλλουμε. Θα ήθελα να έχω δει μια λίστα με το τι χρειάζομαι γιατί πήγα στα κατάστημα βρεφικών και αισθανόμουν κατάχαζη.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι πάρα πολύ γλυκιά νονά ήδη. Η αδελφή μου είναι τέλεια στον ρόλο της θείας. Είμαι ευτυχισμένη. Έχουμε σκεφτεί όνομα. Δεν θα ακολουθήσουμε τον παραδοσιακό δρόμο», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA