«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδάκι, λέει κάτι και μετά το μετανιώνει. Το 2017 με έβριζε στο twitter και μετά μου ζητούσε συγγνώμη. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ψευτοφουσκωτούλης. Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες». Αυτή ήταν η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Τριαντάφυλλο, με αφορμή κάποια σχόλια του τραγουδιστή για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη σχέση τους.
Ολα ξεκίνησαν όταν ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου μέσα από μια ανάρτησή του, χαρακτηρίζοντάς τον… ψευτοφουσκωτούλη. Ο Τριαντάφυλλος, μετά την απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, επέστρεψε με νέα ανάρτηση-καρφί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφήνοντας ένα ειρωνικό σχόλιο.
«Ενας ψευτοφουσκωτουλης κάπου στην μακρινή Αυστραλία!!! Λίγο θολος γυρίζω αλλά οκ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους ο Τριαντάφυλλος.
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
- Η τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη: Ο εγκλεισμός στο Δρομοκαΐτειο και η σχέση με την οικογένεια
- «Ροντέο» με Κυρανάκη - Παπακωστοπούλου: «Δεν θα μιλήσω για τον μισθό μου - Προσβάλλετε γυναίκα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.