Μενού
zaxarea
Μάρα Ζαχαρέα | Ant1
  • Α-
  • Α+

Ποδαρικό στο The 2Night Show, το οποίο είχε κάνει ένα διάλειμμα για το Μουντιάλ του Καταρ, έκανε η Μάρα Ζαχαρέα αλλά αυτό συνοδεύτηκε από μια άσχημη είδηση καθώς στο διάστημα που μεσολάβησε από την ημέρα που μαγνητοσκοπήθηκε η συνέντευξη μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας που προβλήθηκε, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

Έτσι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, πριν ξεκινήσει η προβολή της συνέντευξης, σε ζωντανή μετάδοση, εξήγησε τι είχε συμβεί και έστειλε τα συλλυπητήριά του. «Η πρώτη κυρία που κάνει ποδαρικό είναι η Μάρα Ζαχαρέα. Είναι αυτό που κάποιες φορές έρχονται παράξενες στιγμές που είναι μέσα στην ζωή. Όταν κάναμε την συνέντευξη, ήταν μια συνηθισμένη ημέρα. Από τη συνέντευξη μέχρι σήμερα μεσολάβησε ο χαμός του μπαμπά της και σήμερα, αν δεν κάνω λάθος, έγινε κι η ταφή. Θέλω να πω συλλυπητήρια στη Μάρα Ζαχαρέα, σε όλη την οικογένεια. Είναι αυτά τα παράξενα παιχνίδια που παίζει η ζωή κι εννοείται ότι δεν αναφερθήκαμε σε τέτοιο θέμα. Ουσιαστικά η Μάρα είναι με την καλή της καρδιά και διάθεση κι είμαι βέβαιος τώρα ότι περνά κάποιες δύσκολες στιγμές. Μάρα μου συλλυπητήρια από εμένα, όλη την ομάδα και την οικογένεια του ΑΝΤ1 για αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάς. Θα μείνουμε σε αυτήν την απολαυστική κουβέντα, που έγινε πριν από μία εβδομάδα» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Τώρα θα σου πω εγώ τον πόνο μου»

Η Μάρα Ζαχαρέα, στη συνέντευξή της, μίλησε μεταξύ άλλων για την αλλαγή πλεύσης που πραγματοποιήθηκε στο κανάλι από το lifestyle δελτίο του παρελθόντος. «Ήταν καθαρά απόφαση του ιδιοκτήτη, ο οποίος με φώναξε μία ημέρα. Εγώ τότε διηύθυνα την ιστοσελίδα του Star και μου είπε ότι σκέφτομαι να κάνω αυτό το εγχείρημα και θα ήθελα να το παρουσιάσεις εσύ. Όταν είπα ότι φαντάζομαι ότι θα αλλάξει και το περιεχόμενο γιατί ήταν πολύ κόντρα ρόλος, μου είπε ότι εννοείται. Έτσι προχωρήσαμε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Σίγουρα χρειάστηκε χρόνος κι ακόμα χρειάζεται. Τα πάντα μπορείς να αλλάξεις σε έναν άνθρωπο εκτός από τις πεποιθήσεις του. Θέλει πολύ χρόνο. Ακόμα κι εμείς που κάναμε ένα δελτίο διαφορετικό, ο τηλεθεατής ήθελε χρόνο μέσα στο κεφάλι του να το εισπράξει και να σε δει διαφορετικά, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει αυτό σαν σφραγίδα του Star… Όλα αυτά κάνουν το δικό μου εγχείρημα αρκετά δύσκολο. Ένα κανάλι που δεν έχει brand ενημέρωσης, πρέπει εγώ να πω στις 8 στον τηλεθεατή και τώρα γύρνα να δεις εμένα. Δεν είναι εύκολο» είπε η Μάρα Ζαχαρέα και πρόσθεσε:

«Δεν μιλώ μόνο για την prime time. Πέρα από το δελτίο ειδήσεων, είναι ένα κανάλι που θέλει να έχει την σφραγίδα ενός ψυχαγωγικού καναλιού κι όχι ενημερωτικού. Θα σου πω κι εγώ τον πόνο μου. Δεν επενδύει σε ενημερωτικά προγράμματα κι εκπομπές. Πρωινές ενημερωτικές εκπομπές έχουν τα άλλα κανάλια, όπως και το ΣΚ ή και μια φορά το βράδυ. Εμείς δεν έχουμε. Το ζητώ κάθε χρόνο κι είναι σαν ανέκδοτο. Ξεκινώ ότι εγώ θα το ζητήσω γιατί είναι χρέος μου, εσείς θα μου πείτε όχι κι η ζωή συνεχίζεται».