Καλεσμένος, μαζί με τη Ρένια Λουιζίδου, του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show ήταν το βράδυ της Τρίτης ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την παρουσίαση και αν έχει κλείσει αυτός ο κύκλος και θα αφοσιωθεί στην υποκριτική.
«Δεν μου λείπει καθόλου, κάθε άλλο. Εγώ τελείωσα το ''Στην Υγειά μας''. Έκλεισε μέσα μου αυτός ο κύκλος κι είμαι πολύ περήφανος για αυτό το πράγμα που έγινε και με τόσους ανθρώπους που γνώρισα, αλλά έκλεισε και τώρα πια θέλω πραγματικά μόνο να ασχολούμαι με την υποκριτική» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε με χιούμορ: «Εγώ είχα έρθει μια φορά στον Αντώνη Ρέμο αλλά πραγματικά αντιλαμβανόμουν ότι δεν μας κρατούσατε με το ζόρι, ούτε το κάνατε επίτηδες. Για να συντονιστούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, να βαφτούν και να κάνουν πρόβες».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.