Μενού
survivor-karolina-kalyva
Survivor: Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα | Glomex
  • Α-
  • Α+

Με εντάσεις στην ομάδα των Μαχητών ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor All Star απόψε Τετάρτη (25/1) αφού η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα ζήτησαν τον λόγο από τον Κρις Σταμούλη που προτίμησε να μιλήσει απευθείας στο Συμβούλιο του Νησιού και όχι να τις πιάσει κατ' ιδίαν νωρίτερα και να τις πει τι τον είχε ενοχλήσει.

«Έχουμε ακολουθήσει ρητά τις οδηγίες και απλά για μένα, όλα αυτά που λες είναι σαν μια δικαιολογία για την ψήφο σου. Καλύτερα να μου έλεγες "δεν σε γουστάρω, δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα, γι' αυτό σε ψηφίζω". Έτσι θα είχες πάρει την εύνοιά μου, μετά το σημερινό όμως, την έχασες. Δεν ήσουν στο παιχνίδι, όταν συνέβη αυτό. Δεν επηρεάστηκε η ομάδα μετά από αυτό», του είπε η Καρολίνα και μάλιστα, τον παρομοίασε με τον Σπύρο Μαρτίκα, λέγοντάς του: «Τόσο λόγο πήρες κι έβγαλες εικασίες, υπόνοιες, ήσουν δηλαδή ένας δεύτερος Μαρτίκας μέσα στο συμβούλιο. Αυτό μου θύμισε».

Μάλιστα, στην προσωπική της συνέντευξη η Καρολίνα είπε ότι ο συμπαίκτης της έχει θράσος, ενώ δεν έκρυψε ότι η στάση του είναι υποκινούμενη από κάποιον άλλο. «Είναι ένας παίκτης φαγωμένος, διαβασμένος κι εισέρχεται σε ένα παιχνίδι και σε μία κατάσταση που δεν ήταν καν παρών κι έχει λόγο να πει για κάτι που έγινε πριν μπει στο παιχνίδι κι εμείς δεν δώσαμε καν δικαίωμα και δεν θέλαμε να φέρουμε την ομάδα σε δύσκολη θέση λόγω της ποινής», είπε αρχικά η Καρολίνα. 

«Έχουμε και τον Κρις. Το φρούτο που ξεπρόβαλε στο Συμβούλιο. Είναι ένα νέο φρούτο… Έχει άποψη για την προειδοποίηση που φάγαμε κι έβγαλε σενάριο. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι υποκινούμενο από κάποιον ή ήθελε να βγάλει την δική του στρατηγική. Κρις, με τι αέρα έχεις έρθει; Κι ειδικά που είσαι φαγωμένος. Έχεις θράσος, αγόρι μου», πρόσθεσε η Καρολίνα.