Μενού
triantafyllos
Survivor: Τριαντάφυλλος | NDP
  • Α-
  • Α+

Για ακόμα μία φορά ο Τριαντάφυλλος... τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και υποστήριξε πως δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο Survivor All Star. «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στο Survivor, δεν πάω εγώ σε αυτό το παιχνίδι. Κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι με είπαν κωλοτούμπα και ότι θα μπω με 40.000 τον μήνα. Τελικά κωλοτούμπες είναι αυτοί. Απέδειξα ότι δεν πρόκειται να πάω ούτε με 100.000 ευρώ, δεν αφήνω το παιδί» είπε ο Τριαντάφυλλος

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο υποστηρίζοντας πως έχει στρατηγική και δεν μιλάει επειδή περιμένει να περάσει η εβδομάδα «να πάρουμε το τάληρο». «Ο Βασάλος μια χαρά, δε μιλάει, είναι να περάσει η βδομάδα να πάρουμε το τάληρο. Δε μετάνιωσα για αυτά που είπα για εκείνον. Κάθεται εκεί με το 17-18%. Ειρωνεύτηκε το 60% το δικό μας. Βασάλο μου έτσι είναι αγόρι μου. 17-18-19% το πολύ. Είχες στο μυαλό σου ρε φίλε στο βαν πριν φύγεις, να πεις κάτι για μένα ειρωνικά και για το 60%. Να όμως που ήρθε μπούμερανγκ. Μπορεί και αυτός να με είχε αφίσα στο δωμάτιό του», είπε χαρακτηριστικά. 

«Ο Βασάλος έχει πάρει ντόπα» 

Ο Τριαντάφυλλος είχε «καρφώσει» και στο παρελθόν τον Βασάλο λέγοντας πως «θέλει κέρμα για να μιλήσει. Ηταν ένας πανελίστας από το Survivor και δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ να γίνει παρουσιαστής, που θα μπορούσε. Και στο πάνελ που ήταν, ήταν συνέχεια έτσι και μόλις του έβαζαν κέρμα, άνοιγε το στόμα. Μόνο με κέρμα λειτουργούσε, οπότε τι να του πεις». «Κάτι διάβασα για αιματολογικές. Δεν θέλω να θεωρηθεί κακία, αλλά επειδή ξέρω από γυμναστική κι έχω κάνει βάρη 90 κιλά κι από εκεί που φουσκώνει, πάλι γραμμώνεις και πας να ξαναφουσκώσεις και καλά. Ο Βασάλος έχει πάρει ντόπα και κάποιοι άλλοι 2-3 παίκτες. Φιλάκια», είχε πει ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του Open.