Μενού
stergios-nenes
Στέργιος Νένες | @ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Ηταν πριν από 23 χρόνια όταν η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» τελείωσε μετά από δύο σεζόν και έκτοτε οι επαναλήψεις είναι συνεχείς. Οι χαρακτήρες της σειράς, έστω και φυσιογνωμικά, είναι γνωστοί σε ανθρώπους όλων των ηλικιών. Ενας από τους πρωταγωνιστές ήταν και ο Στέργιος Νένες, ο μπάρμαν της σειράς του ΑΝΤ1. 

«Πέρασε καιρός. Οι άνθρωποι στο δρόμο όταν συναντιόμαστε έχουν καλή διάθεση» είπε και αναφερόμενος στις συνεχείς επαναλήψεις ανέφερε πως «στη δουλειά αυτό δεν είναι καλό τα πρώτα χρόνια. Είναι δύσκολο να το αποβάλλεις. Τα πρώτα χρόνια στις δουλειές, όταν τελείωσα τη σχολή, ήμουν ο Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης». Οπως είπε ο Στέργιος Νένες στην ΕΡΤ, εργάστηκε σε πολλά ριάλιτι που είχαν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, στη σύνταξη και την παραγωγή. Εναν χρόνο μετά το τέλος της σειράς εργαζόταν στο ριάλιτι «Μπαρ» του MEGA και στη συνέχεια εργάστηκε στον πρώτο κύκλο της Φάρμας, σε τρεις σεζόν του MasterChef, στο Asia Express και το Globetrotters

«Το πρόγραμμα υπάρχει επειδή κάποιοι επιλέγουν να ζήσουν κάτω από μία συνθήκη. Η συνθήκη αυτή σε βάζει κάτω από ένα καθεστώς πίεσης, είτε είναι η πείνα, είτε να ταξιδεύεις με 1 ευρώ. Αυτό που συμβαίνει με αυτούς που συμμετέχουν, ειδικά τα πρώτα χρόνια, είναι ότι όσο και αν την έχουν συζητήσει τη συνθήκη, όταν τη ζεις είναι αλλιώς» είπε για τα ριάλιτι και ανέφερε πως οι παίκτες έχουν ψυχολογική υποστήριξη.