Μενού
karolina
Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα | @Survivor Greece
  • Α-
  • Α+

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα έδωσε την πρώτη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη που άναψε «φωτιές» σε Διάσημους, Μαχητές, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο σχολίασε στα social media με το παραπάνω όσα έβλεπε στην οθόνη του. Μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του Survivor All Star ανέφερε ότι δεν τον γνώριζε πριν μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης ούτε γνώριζε για τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ τόνισε πως οι ομάδες τους ήξεραν για τις μυστικές τους συναντήσεις στην καλύβα, αλλά και οι ίδιοι ότι είχαν αντιληφθεί ότι τους τραβούσε η κάμερα. Ακόμα αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Μπο, λέγοντας πως το άγχος της μέσα στο παιχνίδι ήταν να το μάθει εκείνος όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην την περιμένει. 

«Ο Μάριος Πρίαμος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με αρχές και τον θαυμάζω»

«Τον Μάριο τον γνώρισα στα γραφεία της Acun Medya, δεν τον γνώριζα. Στη ζωή είναι κάποια πράγματα, τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη και με τον Μάριο. Τώρα, δεν μπορώ να σου αναφέρω παραπάνω, απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω. Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με αρχές και τον θαυμάζω», ανέφερε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα. Τόνισε δε ότι «Οι συναντήσεις μας δεν ήταν τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε που πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα ήταν οκ σε αυτό. Αναφέρθηκα στο ότι η "αγάπη δεν έχει όρια", γιατί σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Την αγάπη δεν την ψάχνεις, σε βρίσκει. Το χαρακτήρισα λοιπόν πράξη αγάπης και όχι στρατηγικής».  Όσον αφορά την παρουσία κάμερας στην καλύβα όπου η ίδια συναντήθηκε με τον Μάριο Πρίαμο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη, η Καρολίνα είπε ότι «Το καταλάβαμε και οι τέσσερις από το drone. Ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά, αλλά οκ. Ήταν μέσα από drone. Δεν ήταν κάτι που θέλαμε να προβάλλουμε προς τα έξω. Γι’ αυτό και στο Συμβούλιο είπα ότι "ναι συνέβη, βρεθήκαμε, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο"».

«Χτυπήθηκα στον στίβο της αγάπης» - Τι δήλωσε για την Ελευθερία Ελευθερίου

«Δεν το ξέρω αυτό για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας αν είχε σχέση έξω. Δεν μου το είχε πει ποτέ και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά. Όχι ότι θα μου έλεγε "να η καινούρια μου σχέση ή κάνω κάτι με κάποιον", αλλά όπως σου είπα, ό,τι κι αν πούμε… Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά. Η ουσία είναι μία: στη ζωή δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα και τα συναισθήματα δεν ελέγχονται. Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα πληγώνονται, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Απλά σίγουρα δεν έγινε με καμία κακή πρόθεση. Ο στόχος μου στο Survivor All Star ήταν να ολοκληρώσω τον κύκλο μου», εξήγησε η Καρολίνα Καλύβα, συμπληρώνοντας ότι «Χτυπήθηκα όχι στον στίβο μάχης, αλλά στον στίβο της αγάπης. Σε καμία περίπτωση δεν θα το άλλαζα αυτό. Δεν σου χτυπάει η αγάπη την πόρτα κάθε τρεις και λίγο».

Η απάντηση σε όσους μιλάνε για «στημένο» ειδύλλιο

«Στημένο; Έχει ακουστεί αυτό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Εγώ ήμουν τυχερή γιατί βγήκα νωρίς και κάπως αυτό καταρρίπτει όλο αυτό ότι είναι στημένο και ότι είναι στρατηγική. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό γιατί ξέρω ότι έχω καθαρά συναισθήματα. Με τον Μάριο βρεθήκαμε κάποιες φορές για 7-8 λεπτά και όχι για τρεις ώρες που έλεγε ο Μαρτίκας», τόνισε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

«Χαίρομαι που ο Μπο δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία - Δείχνει ότι είναι νοήμων»

«Με τον Μπο ήμασταν ένα μήνα περίπου μαζί, αλλά ήταν αρκετά έντονο και προβλήθηκε κάπως στα social τις τελευταίες μέρες. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχει τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω. Δεν με ενόχλησε που ο Μπο δημοσιοποίησε τη σχέση μας, το είχα δεχτεί και η ίδια από την αρχή. Αν ο Μπο έμπαινε στο παιχνίδι, θα ήταν σα θείο δώρο γιατί θα μπορούσα να του μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω πρόσωπο με πρόσωπο τα πράγματα. Γνωρίζω ότι είναι στενάχωρο αυτό που είδε και δεν αξίζει σε κανέναν να πληγώνεται με αυτό τον τρόπο, όμως, η ζωή τα έφερε έτσι», είπε η Καρολίνα για τον Μπο, αντιλαμβανόμενη ότι η σχέση τους έχει πλέον τελειώσει. 

«Είναι λογικό να έχει λήξει η σχέση μου με τον Μπο. Όταν έγιναν γνωστές οι συναντήσεις μου με τον Μάριο Πρίαμο, σκέφτηκα ότι ευτυχώς ο Μπο το έμαθε όσο πιο γρήγορα γινόταν γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να περιμένει. Το άγχος μου μέσα στο παιχνίδι ήταν πώς να περαστεί η πληροφορία στον Μπο για τη σχέση μου με τον Μάριο γιατί δεν ήθελα να με περιμένει. Όταν ο Μάριος είπε στον Μπο ότι θα με προσέχει το εννοούσε, αλλά στην πορεία δεν μπόρεσε να ελέγξει τα συναισθήματά του. Ο Μπο ήταν φίλος με τον Μάριο, το γνωρίζω αν και δεν ήταν στενοί φίλοι», συνέχισε. 

Τέλος, σε ερώτηση αν θα συναντηθεί με τον Μπο μόλις γυρίσει στην Ελλάδα, η Καρολίνα απάντησε: «Ό,τι έγινε στο παιχνίδι, είχε το τιμόνι η παραγωγή και καλώς το έβγαλε, τώρα έχω εγώ το τιμόνι. Χαίρομαι που ο Μπο δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων. Πρέπει να μιλήσω με τον Μπο για να επέλθει λύτρωση μεταξύ μας. Δεν έδωσα τον Μπο στο έπαθλο επικοινωνίας. Δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω για να μάθουν όλοι τη σχέση μας. Δεν είχαμε μακροχρόνια σχέση για να είναι στο έπαθλο. Πρώτο ρόλο στο έπαθλο είχαν η οικογένεια και οι φίλοι».