Μενού
survivor-all-star
Παίκτες στο Survivor All Star | Glomex
  • Α-
  • Α+

Το Survivor All Star επιστρέφει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου με νέο επεισόδιο και το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία. Οι συζητήσεις και στις δύο καλύβες περιστρέφονται γύρω από την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για τη στάση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.  Όπως φαίνεται στο τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου, οι  δυο ομάδες εισέρχονται σε λεπτές συζητήσεις στις δυο καλύβες που φέρνουν ένταση.

«Όταν έφυγε το κορίτσι μας, η Καρολίνα πλάνταξε! Αλλά αυτό το παιδί, ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυ δεν έτρεξε» σημειώνει χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Σκαφίδα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μας ζωή. Αυτό που είπαν δηλαδή κάποιοι για την προσωπική ζωή της Καρολίνας, εμένα με έθιξε. Όχι για τη Κάρολ» ξεκαθαρίζει, με τη σειρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Survivor All Star: Επίθεση Μαρτίκα στον Γκότση

«Ο Ηλίας Γκότσης συνεχίζει να ματσάρει αδύναμους παίκτες ενώ ο ίδιος είναι δυνατός. Κατά πλειοψηφία ο Ηλίας Γκότσης επιμένει και θέλει συνέχεια, κατ’ εξακολούθηση, να ματσάρει είτε εμένα είτε τον Κώστα» επισημαίνει ο Σπύρος Μαρτίκας στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού με τον ισχυρό παίκτη της μπλε ομάδας να καλείται να δικαιολογήσει τις κινήσεις και τις επιλογές του.