Μενού
giannis-spaliaras
Γιάννης Σπαλιάρας | @gspaliaras
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συνέντευξή του μίλησε για το Survivor All Star και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην λάβει ξανά μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης. «Είναι πολύ ευχάριστο να το ακούω αυτό, έως και τιμητικό, θα έλεγα. Έλαβα πολλή αγάπη μέσα από μηνύματα και πολύς κόσμος με ρωτάει στον δρόμο. Μέσα μου δεν ένιωθα ότι ήθελα να πάω. Δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να βρεθώ εκεί. Βγαίνοντας από το παιχνίδι και παρακολουθώντας τα ελληνικά αλλά και τα τουρκικά Survivor, παρατήρησα πως ήμουν ο μοναδικός που ενώ βγήκα πέμπτος νικητής, δεν ήμουν και ο πέμπτος καλύτερος, γεγονός που δείχνει ότι βρέθηκα σε αυτή τη θέση από την αγάπη του κόσμου και από τον χαρακτήρα μου».

Όσο για τον λόγο που αρνήθηκε να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star, ο ίδιος είπε στο περιοδικό ΟΚ, ότι: «Δεν παζάρεψα τα χρήματα, γιατί μέσα μου κάτι μου είπε "όχι"».

Στο ριάλιτι επιβίωσης όλοι οι παίκτες παίρνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Σχετικά με αυτό, ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε: «Δεν με ενόχλησε γιατί έχει λογική από την πλευρά της παραγωγής. Έτσι θα αποφύγουν τριβές μεταξύ των παικτών. Αν αποφάσιζα να πάω, δεν θα το δεχόμουν αυτό. Δεν έχουμε όλοι την ίδια καριέρα, πώς να το κάνουμε; Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Επίσης, κάποιοι θα πήγαιναν και με λιγότερα – ξέρω πολλούς που θα ήταν ευχαριστημένοι και με 2.000 ευρώ. Οπότε γιατί να δώσεις 5.000 ευρώ σε κάποιον που θα πήγαινε και με 2.000 ευρώ;».