Μενού
survivor
Survivor | @SurvivorGreece
  • Α-
  • Α+

Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με τους παίκτες να αγγίζουν τα όρια τους από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες του Survivor All Star. Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας είναι για γερά νεύρα καθώς κανένας δεν θέλει να χάσει! Ένας αγώνας που θα πυροδοτήσει εξελίξεις και στις δυο ομάδες και ένα Συμβούλιο αποκαλύψεων.

Οι Κόκκινοι αναλύουν την Μπλε ομάδα και όσα οδήγησαν στην υποψηφιότητα του Chris. Ποιους χαρακτηρίζουν «κλίκα» και ποιον κατονομάζουν «αρχηγό»;  Σύμφωνα με τα spoiler η ομάδα που κερδίζει την ασυλία σήμερα Δευτέρα (30/1) στο Survivor All Star είναι και πάλι η Κόκκινη. Οι Διάσημοι κάνουν το 2-0 στις νίκες και συνεχίζουν να νιώθουν ασφαλείς, ενώ οι Μαχητές πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού και δεν θα λείψουν οι εντάσεις

Υπενθυμίζεται ότι από το Συμβούλιο του Νησιού το βράδυ της Κυριακής (29/1) πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Κρις Σταμούλης. 

Survivor All Star: Στον 3ο αγώνα ασυλίας θα δοθεί το χρησιμότερο έπαθλο, το κιτ ψαρέματος!

Άγριοι τσακωμοί υπάρχουν και για τα περισσεύματα φαγητού με τον Σπύρο Μαρτίκα να ξεσπαθώνει κατά συμπαικτών του για τις μοιρασιές που κάνουν… Ολοι περιμένουν το έπαθλο αυτής της εβδομάδας. Οπως αποκάλυψε «Το Πρωινό μας» αυτή την εβδομάδα οι παίκτες θα αγωνιστούν για να κερδίσουν ένα κιτ ψαρέματος!