Μενού
kalyva
Καρολίνα Καλύβα | Glomex ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» το απόγευμα της Δευτέρας 30/1 βρέθηκε καλεσμένη η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μετά την αποχώρησή της μίλησε δημόσια για το πολυσυζητημένο φλερτ της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ξεκαθαρίζοντας όλα όσα ακούστηκαν.

«Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα»

«Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Και οι παίκτες δοκιμάζονται αλλά για άλλον σκοπό στο παιχνίδι. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα που σου κάνει καλό εσωτερικά» είπε αρχικά η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Σχετικά με το αν γνώριζαν αν οι κινήσεις τους καταγράφονται από το drone η παίκτρια ξεκαθάρισε: «100% το ξέραμε, μας δεν είδες που έφυγα; Του λέω: Σάκη, drone! Ήταν ακριβώς στα 5 μέτρα. Στο ίδιο σανίδι καθόμασταν απλώς δεν τον πήρε η κάμερα. Εγκαταλελειμμένη καλύβα ήταν αυτή. Δεν υπήρχαν παίκτες από άλλα Survivor, ήταν άδεια».

«Δεν γνωριζόμασταν με τον Μάριο. Γνωριστήκαμε 2 Ιανουαρίου στα γραφεία, μία μέρα πριν φύγουμε. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί στο πως εκφράζονται. Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, επειδή είμαι γυναίκα και μιλάει η καρδιά. Εκείνος έπρεπε να κρατήσει τα αισθήματα χαμηλά, για να μη δώσει δικαιώματα. Προχωράμε» πρόσθεσε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Στη συνέχεια η παίκτρια τόνισε: «Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. It’s reality Survivor, εδώ καλά-καλά δεν τα είχαμε πει στο μεταξύ μας, θα τα είχαμε πει στον έξω κόσμο; Δεν ήξερα κι εμένα τι με περιμένει έξω για εκείνον. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είναι ένας μήνας. Είπα ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί μία ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή. Προστατεύσαμε αυτό που έχουμε εμείς κι όχι αυτό που σκέφτονται οι άλλοι. Η πληροφορία που βγήκε από εμάς ήταν αρκετή για να μας προστατεύσει και να εξυπηρετήσει και το Survivor». Τέλος, αποκάλυψε πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλη και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι οι τρεις αγαπημένοι της παίκτες.