Μενού
martikas
Σπύρος Μαρτίκας | @ΣΚΑΙ
  • Α-
  • Α+

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στο Survivor All Star οι επιλογές του Ηλία Γκότση, καθώς παίκτες θεωρούν πως στοχεύει στο να αγωνίζεται με πιο μέτριους αγωνιστικά για να παίρνει νίκες. Σπύρος Μαρτίκας και Τάκης Καραγκούνιας «έδειξαν» τον Γκότση για τις επιλογές του, με τον τελευταίο να ισχυρίζεται πως οι συμπαίκτες του έχουν σχέδιο για να δημιουργηθεί ένταση στην ομάδα. 

«Εντυπωσιακοί οι Μπλε. Είναι τόσο προβλέψιμοι. Ενοχλούνται που καταλαβαίνουμε τόσο εύκολα ό,τι κάνουν, που ακούνε τις αλήθειες από την ομάδα μας. Παίζοντας σοβαρά αυτό το παιχνίδι, δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σε προθέσεις κι όταν κάποιος μιλά για ομαδικότητα και κοιτά το ατομικό του συμφέρον. Δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη στον Ηλία Γκότση, που άλλα λέει κι άλλες είναι οι πράξεις του. Άλλα θέλει να πουλήσει στον κόσμο κι άλλα κάνει απροκάλυπτα στην ομάδα και για τον εαυτό του» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor, ενώ και στο ίδιο ύφος κινήθηκες και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Ηλίας Γκότσης είδε σχέδιο πίσω από όλες αυτές τις κινήσεις στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor: «Του Μαρτίκα μετά από κάποια παιχνίδια, του βγήκε κάποιο ματσάρισμα, οπότε είναι λογικό να λέει ότι ο Κρις δεν πρέπει να ψηφιστεί και να ψηφιστούν άλλοι. Εγώ δεν το βλέπω αυτό, ούτε κι οι συμπαίκτες μου. Αυτό έδειξε η κάλπη. Όλο αυτό είναι ακόμα ένα σχέδιο για να δημιουργήσει ένταση στην ομάδα μας».