Μενού
survivor - marialena - ria
Survivor | Glomex
  • Α-
  • Α+

Μόνο θετικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το κλίμα στην παραλία των «Μαχητών» στον Άγιο Δομίνικο μετά και την ψηφοφορία, που έγινε την Κυριακή για την ασυλία και συνεπώς για την παραμονή στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης «Survivor All Star». Στο «μάτι του κυκλώνα» βρέθηκαν οι πολύ δυνατές παίκτριες από την ομάδα των Μπλε, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Ρία Κολοβού, οι οποίες και είχαν μία μικρή αντιπαράθεση σχετικά με τα κίνητρα, κάτω από τα οποία η πρώτη ψήφισε τη δεύτερη για αποχώρηση.

Το βράδυ μετά την ψηφοφορία ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να τα «πουν» οι δύο «Μαχήτριες» με τη συζήτηση να παραμένει, όμως, σε ήρεμους τόνους. «Άκουσέ με λίγο Ρία μου, η ερώτηση σου καθόμασταν δίπλα, δίπλα και μου λες εσύ συγγνώμη, ψήφισες για αγωνιστικούς λόγους;», ακούγεται να λέει η Μαριαλένα, απευθύνοντας τον λόγο στη Ρία. «Δεν στο είπα έτσι, όταν βγήκαν οι ψήφοι, υπήρξαν αντιδράσεις από κάποια παιδιά, είδα ποιοι ήταν. Για ποιο λόγο; Δεν με πειράζει να ψηφιστώ να το ξέρετε όλοι σας εδώ μέσα. Και όλοι σας να με ψηφίζατε, δεν με πειράζει. Αλλά όταν είστε τρεις εβδομάδες εδώ και ακόμη μιλάτε κάποιοι για τα πατήματα, λέω και εγώ τη μία εβδομάδα που μπήκα έδωσα την ψυχή μου με το παραπάνω, προσπάθησα να δώσω την ψυχή μου», απάντησε η Ρία Κολοβού.

Τα δύο κορίτσια ήρθαν σε μία μικρή σύγκρουση μετά από αυτόν τον διάλογο, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να διακόπτει τη Ρία Κολοβού, γεγονός που εκνεύρισε τη δεύτερη, η οποία και της ζήτησε να μην τη διακόπτει. «Και γυρίζω και σου λέω, επειδή ακούστηκαν κάποιοι ποιος ο λόγος να ψηφιστεί η Ρία, γυρίζω και σου λέω αγωνιστικοί ήταν οι λόγοι που με ψήφισες;», αναφέρει μεταξύ άλλων μία από τις δυνατές «παίκτριες» του φετινού Survivor.