Μενού
survivor - gkotsis
Survivor - Ηλίας Γκότσης | Glomex
  • Α-
  • Α+

Η αλήθεια είναι ότι στο στρατόπεδο των «Μαχητών» στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor τα πράγματα δε... βαίνουν και τόσο καλώς μετά και την ήττα τους από τους «Διάσημους» στο αγώνισμα της ασυλίας. Οι «Μπλε» ψάχνουν τη σημερινή τους αντίδραση στο αγώνισμα, που έχει ως έπαθλο το φαγητό, ωστόσο τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας όξυναν αρκετά τα πνεύματα στην ομάδα. Την αρχή, υπενθυμίζεται, ότι την έκαναν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Ρία Κολοβού με τους Ηλία Γκότση και τη Μελίνα Μεταξά να παίρνουν τη «σκυτάλη» και να συνεχίζουν τα περιστατικά μικροέντασης.

«Όλο αυτό που συζητάμε τώρα δεν δείχνει ότι δεν μπορούμε να συεννοηθούμε σαν ομάδα», αναρωτήθηκε ένας από τους νικητές του ριάλιτι επιβίωσης, ο Ηλίας Γκότσης γεγονός που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. «Εγώ το είπα στο Συμβούλιο χθες αυτό το πράγμα ανοιχτά και δεν πήρε κανείς θέση», συμπλήρωσε ο Γκότσης προκαλώντας την αντίδραση των συμπαικτών του. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ένας από τους «παλαίμαχους» του ριάλιτι ο οποίος είπε ότι δεν νιώθει ότι έχουν διαλυθεί οι «Μαχητές» ως ομάδα.

Και τότε είναι που ο Ηλίας Γκότσης απευθύνθηκε και στη Μελίνα Μεταξά, στην οποία και είπε: «Μελίνα μου, λοιπόν, λείπω μόνος μου ή οι άλλοι είναι φίλοι σου και δεν τους λες», φράση που αιφνιδίασε τη Μεταξά, η οποία ρώτησε ακριβώς τον Γκότση τι εννοεί. «Που λείπω και πάω κάπου και χάνομαι μόνος μου, με ποιους φεύγω μαζί; Ή δεν τους λες τους άλλους, που είναι μαζί μου, γιατί είναι φίλοι σου. Είπες εμένα ότι λείπω, ποιοι άλλοι είναι μαζί μου όταν λείπω», κατηγορία στην οποία απάντησε η Μελίνα αναφέροντας ότι «λείπει μόνο αυτός από την καλύβα». Όλο αυτό γίνεται, καθώς η Μεταξά κατηγορεί αποκλειστικά τον Γκότση ότι λείπει συνεχώς και μόνος του από την καλύβα, την ώρα που αυτός φεύγει με τον Βασάλο και τον Αναγνωστόπουλο.

«Δεν ξέρω γιατί η Μελίνα έχει ξαφνικά αυτή τη στάση απέναντί μου, αλλά αυτή τη στιγμή δε γίνεται να ταιριάζουμε όλοι», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γκότσης.