Μενού
survivor-all-star
Survivor All Star | @Survivor Greece
  • Α-
  • Α+

Το απόλυτο χάος επικράτησε στο συμβούλιο του Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης (31/1) μετά την αποκάλυψη από τον Νίκο Μπάρτζη που κατηγόρησε παίκτες των Κόκκινων ότι μιλούσαν με κινητό στο δάσος. Ο παίκτης αποκάλυψε ότι ακολούθησε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα στο δάσος και τις έπιασε να έρχονται σε επαφή με έναν τρίτο άνθρωπο και να έχουν κινητό, προκαλώντας τον απόλυτο πανικό και την διακοπή του συμβουλίου.

Επικράτησε τεράστια ταραχή με τους παίκτες τον Τάκη Καραγκούνια να ουρλιάζει και τους παίκτες της μπλε ομάδας να αποχωρούν έξαλλοι από το συμβούλιο. Το ίδιο έπραξαν κι οι παίκτες από την κόκκινη ομάδα με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι διακόπτεται το συμβούλιο του Survivor. Μάταια η Ασημίνα προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, οι συμπαίκτες της έδειξαν πως δεν την πίστεψαν κι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Νίκο Μπάρτζη.

Οι παίκτες επανήλθαν μετά τη διακοπή σε έκτακτο συμβούλιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις. Η παραγωγή αποφάσισε για την πορεία της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor. Ο λόγος ήταν πως οι δύο παίκτριες, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο Νίκος Μπάρτζης, ήρθαν σε επαφή με έναν άνθρωπο στην ζούγκλα και τους έδωσε κινητό.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός έγινε έρευνα από την παραγωγή και το πόρισμα ήταν το εξής: «Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός στο Survivor.

«Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor».

Survivor All Star: Υποψήφια προς αποχώρηση η Ρία Κολοβού

Όσο για την ψηφοφορία η παίκτρια που συμπλήρωσε την τετράδα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση είναι η Ρία Κολοβού, η οποία θα διεκδικήσει την παραμονή της μαζί με τους Κρις Σταμούλης, Εύη Σαλταφερίδου και Κώστα Αναγνωστόπουλο.