Μενού
dalaka-fintirikos
Δημήτρης Φιντιρίκος - Κατερίνα Δαλάκα | NDP
  • Α-
  • Α+

Το... σώσε έγινε το βράδυ της Τρίτης (31/1) στο Survivor All Star μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη ότι έπιασε στο δάσος την Ασημίνα Χατζηανδρέου με κινητό και την Κατερίνα Δαλάκα να κρατάει τσιγάρα, με την παραγωγή να διασταυρώνει τα όσα είπε ο αγρότης και να αποβάλει τελικά τις δύο παίκτριες.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως μετά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης έγινε έρευνα από την παραγωγή και το πόρισμα ήταν το εξής: «Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι.

Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού. Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor».

fintirikos
@dimi_fidi

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, ο οποίος διατηρεί εδώ και χρόνια μια on-off σχέση με την Κατερίνα Δαλάκα, την ώρα των όσων συνέβαιναν στο Survivor All Star και αφού αποβλήθηκαν οι δύο κοπέλες, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Το πιο δύσκολο στις μέρες μας, δεν είναι να παλεύεις με τα λιοντάρια, αλλά να συμβιώνεις με τα φίδια», έγραφε η ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου.